首页
登录
职称英语
No mater what, the "content-should-be-free" crowd says, copyright theft robs
No mater what, the "content-should-be-free" crowd says, copyright theft robs
游客
2024-04-22
75
管理
问题
No mater what, the "content-should-be-free" crowd says, copyright theft robs artists and businesses of their livelihoods. Creative industries employ millions of people in the advanced world . The damage may be less than the annual $135 billion that the entertainment and publishing industries claim. These firms could change their business models to reduce the pirates’ profits, especially in countries where an album costs a day’s wages. But mispricing does not justify crime.
So far, attempts to stop online piracy have largely failed. Lawsuits did shut down file-sharing services such as Napster and Grokster, but others have taken their place— such as Pirate Bay and the new "cyberlockers".
Congress is now considering the Stop Online Piracy Act(SOPA)which would let copyright-holders take action against the intermediaries—such as payment services, search engines, and internet service providers(ISPs)—that supply money and traffic to pirate sites. If the intermediaries do not cut these sites off, they will face lawsuits.
In principle, the move is a good one. Content companies need more effective legal methods against piracy. And the thrust of the bill is sensible. Search engines direct users to pirated content and make money from the ads that appear next to the search results. The threat of lawsuits might encourage them to do much more to ensure that a search only brings up legitimate online music services. And putting the burden of enforcement on the private sector has advantages: the victimized party will have a better idea than the state whether a copyright infringement is worth pursuing.
But the bill has problems too. The loose definition of infringement in SOPA could include sites that unwittingly carry comments linking to pirated material. It could discourage people from setting up new sites allowing users to post things. Large firms can cope with the extra bother, but the fear of lawsuits could stifle smaller companies and start-ups.
A second big defect is that SOPA obliges ISPs to put filters in place to prevent their customers reaching pirate websites easily. That risks damaging the internet’s vital internal addressing system, which lets people use words instead of numbers to access websites. And the bill’ s vague wording leaves open the possibility that American ISPs might have to set up more intrusive forms of filtering, with the costs, performance problems and privacy issues that would inevitably cause.
Yet SOPA’s flaws are not, as its opponents claim, fatal. The bill should be improved and tightened—by defining more narrowly the kinds of websites that intermediaries can be asked to block—to ensure that it makes life harder for pirates without damaging the internet or imposing unreasonable costs on the law-abiding. [br] What’ s the author’ s attitude towards the SOPA?
选项
A、Supporting.
B、Opposing.
C、Neutral.
D、Not clear.
答案
A
解析
态度题。本体主要考查的是作者对于《制止网络盗版法案》的态度,根据文中In principle,the move is a good one.Content companies need more effective legalmethods against piracy.And the thrust ofthe bill is sensible可以看出.作者还是比较支持这一法案的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3566905.html
相关试题推荐
Nomaterwhat,the"content-should-be-free"crowdsays,copyrighttheftrobs
Nomaterwhat,the"content-should-be-free"crowdsays,copyrighttheftrobs
Nomaterwhat,the"content-should-be-free"crowdsays,copyrighttheftrobs
Nomaterwhat,the"content-should-be-free"crowdsays,copyrighttheftrobs
Nomaterwhat,the"content-should-be-free"crowdsays,copyrighttheftrobs
Nomaterwhat,the"content-should-be-free"crowdsays,copyrighttheftrobs
Nomaterwhat,the"content-should-be-free"crowdsays,copyrighttheftrobs
Nomaterwhat,the"content-should-be-free"crowdsays,copyrighttheftrobs
Nomaterwhat,the"content-should-be-free"crowdsays,copyrighttheftrobs
Nomaterwhat,the"content-should-be-free"crowdsays,copyrighttheftrobs
随机试题
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—haveb
Howdoesabuildingcontractormostreadilyprovecompliancewiththebuildingc
Moreandmoreemployersaredemandingthatworkerswhosmokeorareoverweig
[originaltext]Inthenextfewdecades,peoplearegoingtotravelverydiff
[originaltext]W:Wasthemovieasgoodasyouexpected?M:Itwasmeaningful.
小学语文《矛与盾的集合》主要教学过程及板书设计 教学过程 (一)导入新课 画图激趣。 1.猜猜老师画的是什么?教师一边在黑板上画坦克一边让学生猜。 2
对于人员密集的建筑基地,下列哪一项是与规范要求不符?()A.基地应至少两面直
下列关于风险管理策略的说法,正确的有()。A.商业银行的信贷业务应是全面的
有一钢筋混凝土非预应力屋架,如图所示。已知:屋架混凝土强度等级为C30,节点集中
对酶的化学修饰调节特点的叙述,错误的是A.这类酶均具有无活性和有活性存在形式
最新回复
(
0
)