首页
登录
职称英语
[originaltext] Neuroscientists have long observed that learning a language p
[originaltext] Neuroscientists have long observed that learning a language p
游客
2024-04-20
67
管理
问题
Neuroscientists have long observed that learning a language presents a different set of opportunities and challenges for adults and children.(19)Adults easily grasp the vocabulary needed to find a grocery store or order food in a restaurant, but children have a born ability to pick up on subtle differences of language that often confuse adults. For example, within months of living in a foreign country, a young child may speak a second language like a native speaker.(20)Experts believe that brain structure plays an important role in this " sensitive period" for learning languages, which is believed to end around 18 years old. The young brain is equipped with neural circuits that can analyze sounds and build a coherent set of rules for constructing words and sentences out of those sounds. Once these language structures are established, it’s difficult to build another one for a new language. In a new study, a team of neuroscientists and psychologists from Massachusetts Institute of Technology(MIT)discovered another factor that contributes to adults’ language difficulties:(21)When learning certain elements of language, adults’ more highly developed mental skills actually get in the way. The researchers discovered that the harder adults tried to learn an artificial language, the worse they were at understanding the language’s structures.(22)In 1990, linguist Elissa Newport pointed out that adults have trouble learning the subtle points in a new language because they try to analyze too much information at once. They tend to throw all of that brain power at learning a second language. This high-powered processing may actually interfere with certain elements of learning a language.
19. In which aspect of learning can adults do really well?
20. What is mentioned as the major cause for people to perform differently in learning languages?
21. What new findings did the researchers from MIT find?
22. What is linguist Elissa Newport’s theory?
选项
A、18-year-old age is a special period for language learning.
B、Learners’ psychological condition affects their learning.
C、The structure of words is the key element of a language.
D、Certain skills adults have attained hinder their language learning.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3564107.html
相关试题推荐
[originaltext]Allbigcitiesarequitesimilar.LivinginamodernAsianci
[originaltext]Allbigcitiesarequitesimilar.LivinginamodernAsianci
[originaltext]Scientistsarefascinatedbywhattheylearnfromthemethods
[originaltext]Scientistsarefascinatedbywhattheylearnfromthemethods
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,twoan
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,twoan
[originaltext]W:Whatonearthhashappenedtoyou?Youlookabsolutelywornou
[originaltext]W:Hi,John.Howarethingsgoing?M:Oh,hi.Fine.Howaboutyo
[originaltext]W:Hi,John.Howarethingsgoing?M:Oh,hi.Fine.Howaboutyo
[originaltext]W:Jack,wouldyouminddrivingmetothestation?M:Sure,why
随机试题
ChooseSIXanswersfromtheboxandwritethecorrectletter,A-H,nexttoQuest
A、Food.B、Healthcare.C、Cleaning.D、License.A本题考查细节。由句(10)可知,女士说养宠物最大的开支可能是食物。
【S1】[br]【S4】physician→physicians一致错误。此处many表示“许多”常用来修饰可数名词,而后面的and连接的两个词形式应该是一
Whohasitandwhodoesn’t?Andhowdothoseofuswithlessofitgetmore?
采用曼彻斯特编码技术,将一组数字数据0101001101编码为数字信号,下列所
2个月患儿,人工喂养,近2天口腔黏膜上出现白色乳凝块样物,不痛,用棉签不易拭去,
2020年,我国粮食种植面积11677万公顷,比上年增加70万公顷。其中,稻谷种
报检出口食品或食品添加剂,应提供《进出口食品标签审核证书》。()
根据世界银行对工程项目总建设成本的规定,下列费用应计入项目间接建设成本的有(
能够重复使用、可塑性好、容易封堵各种不规则形状孔洞的防火堵料是( )A.无机防
最新回复
(
0
)