首页
登录
职称英语
[originaltext] Both John and Sue joined the staff of a successful public rel
[originaltext] Both John and Sue joined the staff of a successful public rel
游客
2024-04-19
84
管理
问题
Both John and Sue joined the staff of a successful public relation’s firm in New York during the same year. They had just completed their PR degrees at a nearby university and were thrilled to be hired by one of the finest PR firms in the city. John’s first assignment was to create a promotion campaign for a client who was to put in a new game on the market. Initially Sue was assigned to work with a sportswear company on the marketing concept for its newest line of clothing. As time passed and work with their respective first clients became more and more difficult, John and Sue realized that they had been assigned two of the toughest accounts in town. Although John completed his assignment quickly and successfully,he was furious when he learned that the boss had deliberately assigned him a difficult account. In response, he not only complained to his colleagues, but also to the boss’s secretary. Sue, on the other hand, had a more difficult time satisfying her first client and she took several additional months to actually complete the project. However, she just laughed when she heard that the boss had made the assignments purposely. Over the next two years John worked reluctantly with each assignment and problem that he encountered. Sue accepted each assignment cheerfully and when problems arose she responded with her characteristic, "No problem, I can handle it." Although Sue took longer to complete her projects than John and both were equally successful on the assignments they completed, Sue was given the first promotion when there came a vacancy.
16. What’s the relationship between John and Sue now?
17. Why was John furious after he finished his first assignment?
18. What’s Sue’s attitude to difficult tasks?
19. How does the story end?
选项
A、He felt his assignment was tougher than Sue’s.
B、His clients complained about his service.
C、He thought the boss was unfair to him.
D、His boss was always finding fault with his work.
答案
C
解析
录音提到,当John得知老板故意分配他去接待一个难缠的客户时,他很恼火,因此C“他觉得老板对他不公平”正确。录音提到,Sue也不好过,客户的要求很难满足,她多花了几个月的时间才完成项目,可见A错误。B、D录音没有提到。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3562218.html
相关试题推荐
[originaltext]McDonald’sgotalittlebitclosertoconqueringtheglobeMo
[originaltext]Iffirstimpressionsareindeedlastimpressions,Dublinhas
[originaltext]Iffirstimpressionsareindeedlastimpressions,Dublinhas
[originaltext](16)Ifyoutakeoutastudentloantohelppayforcollege,
[originaltext](16)Ifyoutakeoutastudentloantohelppayforcollege,
[originaltext]W:Workingforfourhoursatastretchreallymakesmetired.Why
[originaltext]W:SoTodd,we’retalkingabouttheWorldCupbiddingprocessand
[originaltext]W:Ireallydon’tunderstandtoday’scollegestudents.Theytake
[originaltext]W:Ireallydon’tunderstandtoday’scollegestudents.Theytake
[originaltext]W:Ireallydon’tunderstandtoday’scollegestudents.Theytake
随机试题
Themeetingisbeingheldtodiscuss[br]Extralandhasbeenboughtinorderto
Thesizeoftheaudience,______wehadexpected,waswelloveronethousand.A、who
AllthefollowingsentenceshaveanobjectclauseEXCEPT______.A、Idon’tknowwh
Sleepisveryancient.Intheelectroencephalographic(脑电图仪的)senseweshare
TheChangesFacingFastFoodA)Fast-foodfirmshavetob
A.多不饱和脂肪酸 B.短链脂肪酸 C.单不饱和脂肪酸 D.中链脂肪酸
根据企业政策性搬迁所得税管理办法的有关规定,下列说法正确的有()。A.企业的搬
患儿,男,5岁。发热,两侧腮腺肿大,张口及吃硬食物疼痛加重。查体:体温38.5℃
一维数组第一个元素的存储地址是l00,每个元素的长度为2,则第5个元素的地址是(
东北某地区新建一座写字楼,地上9层、地下1层,建筑高度为36m,总建筑
最新回复
(
0
)