首页
登录
职称英语
[originaltext] So, why did what is now called "modern dance" begin in the Un
[originaltext] So, why did what is now called "modern dance" begin in the Un
游客
2024-04-18
65
管理
问题
So, why did what is now called "modern dance" begin in the United States? To begin to answer this question, I’ll need to backtrack a little bit and talk about classical ballet. By the late 1800’s, ballet had lost a lot of its popularity. Most of the ballet dancers who performed in the United States were brought over from Europe. They performed using the rigid techniques that had been passed down through the centuries. Audiences and dancers in the United States were eager for their own" con temporary" dance form. And, so, around 1900, dancers created one.
So, how was this "modern" dance so different from classical ballet? Well, most notably, it wasn’t carefully choreographed. Instead, the dance depended on the improvisation and free, personal expression of the dancers. Music and scenery were of little importance to the "modern"dance-and lightness of movement wasn’t important either. In fact, modern dancers made no attempt at all to conceal the effort involved in a dance step.
But even if improvisation appealed to audiences, many dance critics were less than enthusiastic about the performances. They questioned the artistic integrity of dancers who were not professionally trained and the artistic value of works that had no formal structure. Loie Fuller, after performing Fire Dance, was described as doing little more than turning "round and round like an eggbeater". Yet, the free, personal expression of the pioneer dancers is the basis of the "controlled freedom" of modern dance today.
9. What does the speaker mainly discuss?
10. Why were ballet performances unpopular in the United States in the early 1990’s?
11. What is a distinguishing feature of modern dance performances?
12. Why were early modern dancers criticized by dance critics?
选项
A、They performed mainly in Europe.
B、They imitated the techniques of ballet.
C、They performed to classical music.
D、They weren’t formally trained.
答案
D
解析
批评家们质疑舞蹈者的艺术完整性,因为他们没有受到过专业的训练,而且由于现代舞蹈没有任何正式的结构,其艺术价值也受到怀疑,因此选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3560630.html
相关试题推荐
[originaltext]W:WhatisMr.Petersongoingtodowiththatoldhouseofhison
[originaltext](19)Markfeltthatitwastimeforhimtotakepartinhis
[originaltext](19)Markfeltthatitwastimeforhimtotakepartinhis
[originaltext](19)Markfeltthatitwastimeforhimtotakepartinhis
[originaltext]KarenSmithisabuyerforadepartmentstoreinNewYork.De
[originaltext]KarenSmithisabuyerforadepartmentstoreinNewYork.De
[originaltext]W:Whatdoestheterm"alternativeenergysource"mean?M:(13)W
[originaltext]W:Jack,sitdownandlisten.Thisisimportant.(9)We’llhavet
[originaltext]W:Jack,sitdownandlisten.Thisisimportant.(9)We’llhavet
[originaltext]W:Canyoucometotheconcertwithmethisweekend?Ordoyouha
随机试题
[originaltext]M:Hello,Mary.Fancymeetingyouhere!W:Hi,Peter.Yes,I’mhe
[originaltext]Anearthquakemeasuring6.7ontheRichterscalehashitnort
目前宏观经济学对于短期和长期的经济表现有何共识?请运用AD-AS模型画图说明在需
在人类听觉范围内,耳内肌对大部分频率都可引起反应,但最有效频率是A.250~10
根据《混凝土结构工程施工质量验收规范》(GB50204-2002)的规定,以下对
根据内部控制要求,企业下列人员中,可以承担向客户寄送应收账款对账单职责的是:A.
Lb4A2126变压器瓦斯继电器的安装,要求导管沿油枕方向与水平面具有()
党的十九届五中全会强调要加强和创新社会治理,畅通和规范社会工作者参与社会治理的途
共用题干 一般资料:求助者,男性,46岁,会计。案例介绍:求助者半年前调入某单
根据规定,下列关于破产债权确认说法中,正确的有()。A.债权人申报的债权一般需要
最新回复
(
0
)