首页
登录
职称英语
[originaltext] To us, the environment in which fish dwell often seems cold,
[originaltext] To us, the environment in which fish dwell often seems cold,
游客
2024-04-18
72
管理
问题
To us, the environment in which fish dwell often seems cold, dark, and mysterious. But there are advantages to living in water, and they have played an important role in making fish what they are. One is that water isn’t subject to sudden temperature changes. Therefore it makes an excellent habitat for a cold-blooded animal. Another advantage is the water’s ability to easily support body weight. Protoplasm has approximately the same density as water, so a fish in water is almost weightless. This "weightlessness"in turn means two things:One, a fish can get along with a light weigh and simple bone structure, and two, limitations to a fish’s size are practically removed.
Yet there is one basic difficulty to living in water—the fact that it’s incompressible. For a fish to move through water, it must actually shove it aside. Most can do this by wiggling back and forth in snakelike motion. The fish pushes water aside by the forward motion of its head, and with the curve of its body and its flexible tail. Next, the water flows back along the fish’s narrowing sides, closing in at the tail, and helping the fish propel itself forward.
The fact that water is incompressible has literally shaped the development of fish. A flat and angular shape can be moved through water only with difficulty. And for this reason, fish have a basic shape that is beautifully adapted to deal with this peculiarity.
10. What is the talk mainly about?
11. What does the speaker mention as a problem that water presents to fish?
12. The speaker compares a fish’s movement with that of what creature?
13. What aspect of a fish does the speaker discuss in the most detail?
选项
A、A whale.
B、A human.
C、A snake.
D、A snail.
答案
C
解析
这是一道细节题。“snakelike”意思是“像蛇一样的”。可见,说话者是在把鱼的动作与蛇的动作进行比较。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3560536.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenMidoriwastwoyearsold,sheoftenclimbedontothepia
[originaltext]WhenMidoriwastwoyearsold,sheoftenclimbedontothepia
[originaltext]Theprivatemotorvehiclehasgivenusafreedomourancestor
[originaltext]ForaverylongtimeAmericahasledtheworldinhighereduc
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoapply
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoapply
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoapply
[originaltext]W:Whatareyouscratchingyourheadfor?M:I’vebeenrackingmyb
[originaltext]W:Whatareyouscratchingyourheadfor?M:I’vebeenrackingmyb
[originaltext]W:Whatareyouscratchingyourheadfor?M:I’vebeenrackingmyb
随机试题
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13whicharebasedonReadingP
A、Heissearchingforanewjob.B、Hehateslivingattheguesthouse.C、Hewants
FixingaWorldThatFostersObesityEnvironmentFosteringObesityA)Wh
AccordingtoIanPearson,afuturologist,theseareamongthedevelopmentss
男性,34岁,上厕所时向后摔倒,枕部着地,昏迷40分钟。醒后对伤情记忆不清,呕吐
下列选项中不包含半夏、陈皮、茯苓的方剂是A.半夏白术天麻汤 B.温胆汤 C.
请以《爱的教育》为题写一篇文章。 要求:观点正确,语言通顺,文体不限,不少于1
下列作品中,以李隆基和杨玉环的爱情故事为题材的是( )。A、白居易《长恨歌
下列关于公共汽车电车首末站布局的表述,正确的有()。(2019年真题)A.
关于机房设备安装缆线及电源线的布放,下列说法正确的是()。A.电源线、地线及信号
最新回复
(
0
)