首页
登录
职称英语
[originaltext] In today’s class we’ll be examining some nineteenth-century p
[originaltext] In today’s class we’ll be examining some nineteenth-century p
游客
2024-04-18
84
管理
问题
In today’s class we’ll be examining some nineteenth-century pattern books that were used for building houses. I think it’s fair to say that these pattern books were the most important influence on the design of North American houses during the nineteenth century.
This was because most people who wanted to build a house couldn’t afford to hire an architect. Instead, they bought a pattern book, picked out a plan, and took it to the builder. The difference in cost was substantial. In 1870, for example, hiring an architect would’ve cost about a hundred dollars. At the same time, a pattern book written by an architect cost only five dollars.
At that price, it’s easy to see why pattern books were so popular. Some are back in print again today, and of course they cost a lot more than they did a hundred years ago. But they’re an invaluable resource for historians, and also for people who restore old houses. I have a modern reprint here that I’ll be passing around the room in a moment so that everyone can have a look.
1. What was in pattern books?
2. What course would this talk be most appropriate for?
3. According to the speaker, why were pattern books so popular?
4. According to the speaker, who uses pattern books today?
选项
A、People who restore old houses.
B、People who sell houses.
C、People who design new houses.
D、People who want to buy a house.
答案
A
解析
这是一道细节题。今天,使用这些书的主要是历史学家和那些重建旧式房屋的人,只有选项A里提到属于这两种人中的一种。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3560412.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Excuseme.Areyougoingtobuyconcerttickets?W:Yes,Iam.
[originaltext]M:Excuseme.Areyougoingtobuyconcerttickets?W:Yes,Iam.
[originaltext]M:Hi,mom,whatarewehavingfordinnertonight?W:Ihaven’ts
[originaltext]M:Hi,mom,whatarewehavingfordinnertonight?W:Ihaven’ts
[originaltext]M:Oh,I’msorry,IjustrealizedthatIforgottobringthetape
[originaltext]M:Oh,I’msorry,IjustrealizedthatIforgottobringthetape
[originaltext]M:Oh,I’msorry,IjustrealizedthatIforgottobringthetape
[originaltext](23)FewpeoplecanstandforthespiritofearlierAmericaasmu
[originaltext](23)FewpeoplecanstandforthespiritofearlierAmericaasmu
[originaltext]ElizabethBlackwellwasborninEnglandin1821,andemigratedto
随机试题
TheFederalReserveBoardintheUnitedStatesandtheBankofEnglandintheUn
FoodasPleasureinFranceandItalyVocabularyandExpressionssoftenupm
Formanystudents,choosingacareeristhemostimportantlifedecisionthe
[originaltext]Thankyouforthewonderfulmeal.[/originaltext]A、Allright.B、Th
MyViewonTime-travelTrend1.“穿越热”风靡全国2.出现这一现象的原因3.我的观点My
Mostparents,Isuppose,havehadtheexperienceofreadingabedtimestory
航空人身意外保险对下列()情形下发生的意外不予赔偿。A.进入机场至踏上保险单
患者男性,60岁。突发右上肢无力,且言语不能,约20分钟恢复正常,发作后检查神经
具备独立敷设条件的两组蓄电池电缆,宜采取加装电缆防火槽盒、涂防火涂料等措施。
2008~2012年间,全国石油消费量超过全国石油产量2倍的年份有几
最新回复
(
0
)