首页
登录
职称英语
[originaltext] In early 1994, when Mark Andreessen was just 23 years old, he
[originaltext] In early 1994, when Mark Andreessen was just 23 years old, he
游客
2024-04-17
45
管理
问题
In early 1994, when Mark Andreessen was just 23 years old, he arrived in Silicon Valley with an idea that would change the world. As a student at the University of Illinois, he and his friends had developed a program called Mosaic, which allowed people to share information on the world wide web. Before Mosaic, the web had been used mainly by scientists and other technical people, who were happy just to send and receive text. But with Mosaic, Andreessen and his friends had developed a program which could send images over the web as well. Mosaic was an overnight success. It was put on the university’s network at the beginning of 1993. And by the end of the year, it had over a million users. Soon after, Andreessen went to seek his fortune in Silicon Valley. Once he got there, he started to have meetings with a man called Jim Clark, who was one of the Valley’s most famous entrepreneurs. In 1994, nobody was making any real money from the Internet which was still very slow and hard to use. But Andreessen had seen an opportunity that would make him and Clark rich within two years. He suggested they should create a new computer program that would do the same job as Mosaic but would be much easier to use. Clark listened carefully to Andreessen, whose ideas and enthusiasm impressed him greatly. Eventually, Clark agreed to invest three million dollars of his own money in the project, and to raise an extra fifteen million from venture capitalists who were always keen to listen to Clark’s new ideas.
19. What do we learn about Mosaic?
20. What did Andreessen do upon arriving in Silicon Valley?
21. Why were venture capitalists willing to join in Clark’s investment?
选项
A、It is a platform for sharing ideas on teaching at the University of Illinois.
B、It was mainly used by scientists and technical people to exchange text.
C、It started off as a successful program but was unable to last long.
D、It is a program allowing people to share information on the Web.
答案
D
解析
四个选项均以It开头,意思分别为A)“它是Illinois大学提供的分享教学观点的平台”、B)“它主要用于科学家和技术人员之间的文字信息传递”、C)“它刚开始时是一个很成功的软件,但没能持续很久”和D)“这一程序允许人们通过网络共享信息”,由此可以判断,It一定是某种技术形式,更有可能是某种软件或平台,本题考查内容与It的功能有关。短文一开始就提到,Mark和他的朋友开发了Mosaic,它可以允许人们通过网络在全世界范围内共享信息。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3559323.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Ican’tbelieveKarenislateforsuchanimportantoccasiona
[originaltext]W:Ican’tbelieveKarenislateforsuchanimportantoccasiona
[originaltext]W:Ican’tbelieveKarenislateforsuchanimportantoccasiona
[originaltext]Oneofthereasonsforoursuccessasaspeciesisourabilit
[originaltext]Intoday’sthrow-awaysociety,dealingwiththecity’sgrowin
[originaltext]Intoday’sthrow-awaysociety,dealingwiththecity’sgrowin
[originaltext]AnideathatstartedinSeattle’spubliclibraryhasspreadt
[originaltext]AnideathatstartedinSeattle’spubliclibraryhasspreadt
[originaltext]AnideathatstartedinSeattle’spubliclibraryhasspreadt
[originaltext]M:Hi,Mary.Comein.W:Uh,yeah,Istoppedbytoseeifyouare
随机试题
WhichisNOThistoryplaybyWilliamShakespeare?A、HenryVIB、RichardIIIC、King
Overtheyears,I’veheardafairnumberofslursshoutedatcampuscops.S
Thetwomenhavebeenveryintimateandreliablefriendsthroughouttheirlives.
ToHelptheKids,ParentsGoBacktoSchoolForafewyears
某工程建设项目的业主将拟建的工程项目的实施阶段的监理任务委托给一家监理公司。监理
积极关注的临床意义在于()A.消除求助者的自卑感 B.促使咨询双方彼此了解
张先生今年70岁,他有三个孙子。长孙20岁,次孙13岁,幼孙7岁。问多少年后,三
急性心肌梗死时最常见的心律失常是( )。A.心房颤动 B.室性早搏及室性心动
陈述性知识的表征形式是()。 A.命题网络 B.产生式系统 C.图式 D
人力资源管理部门组织结构设置的趋势是( )。A.和其他部门合并办公来处理人力资
最新回复
(
0
)