首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Is there a need to control population only in countries like I
[originaltext]M: Is there a need to control population only in countries like I
游客
2024-04-17
71
管理
问题
M: Is there a need to control population only in countries like India, Africa, Brazil... those countries that we call the underdeveloped countries, or is there a case for limiting population in Europe, for instance?
W:(13)The reason one would have to limit population is that you’re running out of food and resources. People in Europe and America consume a far greater proportion of the world’s resources and food than they do in India. So population is directly related to consumption and your general impact on the environment.
M: But do you feel that this battle with a rapidly expanding population can be won?
W:(14)The most sensible thing is to realize that you can’t go on expanding human populations forever and countries and individuals must decide to have a policy which would limit population.
M: What sections of the population do you think birth control should be applied to?
W: Things are getting to such a pitch that(15)I personally think that not only should birth control methods be available to all sections of the community, but indeed should be compulsory. There should be some kind of law which says that a family should not have more than three children. If they have three children then they must be obliged by law.
M: But surely this is very explosive in social terms.
W: But if we look around the world outside, millions of people are starving to death in places like India, and people are suffering from malnutrition in other parts of the underdeveloped world and indeed even in parts of the developed world.
13. Why does the world have to limit population according to the woman?
14. What should be done to limit the expanding population?
15. What does the woman think of birth control?
选项
A、People should cut down their consumption.
B、Developing countries should make greater effort.
C、The world should realize the problems and set policies.
D、A family should have three children at the most.
答案
C
解析
事实细节题。本题问的是应如何控制人口增长。在提到如何打赢控制人口的战役时,女士说首先人们得意识到人口不能再增加了,其次就是要制定限制人口数量的政策。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3558911.html
相关试题推荐
[originaltext]PoliceintheAmericancityofSeattlehavepraisedthebrave
[originaltext]AliceAnnMunroborn10July1931isaCanadianauthorwritin
[originaltext]AliceAnnMunroborn10July1931isaCanadianauthorwritin
[originaltext]Theseahorseisafish,butitdoesnotlooklikeone.Andi
[originaltext]M:Hi,Sherrill.W:Hello,Fill,howareyou?M:I’mfine,where
[originaltext]M:Hi,Sherrill.W:Hello,Fill,howareyou?M:I’mfine,where
[originaltext]M:Hi,Sherrill.W:Hello,Fill,howareyou?M:I’mfine,where
[originaltext]M:Doyouknowwhathappenedtometoday?Iwassoembarrassed.W
[originaltext]M:Doyouknowwhathappenedtometoday?Iwassoembarrassed.W
[originaltext]W:Haveyouchosenyourelectivefornextsemesteryet?Areyout
随机试题
[originaltext]Goodmorning.Lily.[/originaltext][originaltext]What’syourhobby
•Lookatthestatementsbelowandatthefiveextractsfromanarticleaboutlos
Studyconfirmsthatmoderatedrinkingreducesstrokerisk.Similartothew
Inthepresenteconomic_____allinvestmentdecisionsshouldbeconsideredcarefu
Buriedbeneathasanddune,inthebeachtownofBeidaihe,【C1】______oneofChin
材料四:2018年全年粮食种植面积11704万公顷,比上年减少95万公顷。其中,
实物福利指单位或雇主免费或低价提供给员工的各种实物产品和服务折价。()
患者,男性,25岁。因失血性休克急诊入院,病情稳定后,护士用平车护送患者入病区,
患者,男,以突然高热、头痛、呕吐、皮肤黏膜淤斑淤点为主诉收入院。查体有颈项强直,
有关可信区间与参考值范围的区别,下列描述正确的是A.参考值范围指的是:调查的一组
最新回复
(
0
)