首页
登录
职称英语
You have probably heard some of the hoopla(大肆宣传)about elite universities off
You have probably heard some of the hoopla(大肆宣传)about elite universities off
游客
2024-04-11
40
管理
问题
You have probably heard some of the hoopla(大肆宣传)about elite universities offering free online courses through Coursera. In just the past few weeks, Coursera has added 12 universities to its lineup, including Princeton, Duke and Johns Hopkins.
The company’s website says its goal is to "give everyone access to the world-class education that has so far been available only to a select few," and much of the news coverage has focused on how this will democratize learning. Two weeks after Coursera announced its initial round of partnerships, Harvard University and the Massachusetts Institute of Technology announced a plan to invest $ 60 million in a similar course platform called edX, and a third company, Udacity, announced that it too would join the fray.
Despite near universal enthusiasm for such projects, it’s important to take a few steps back. First, although the content is free now, it’s unlikely that it will remain that way for long. According to Coursera’s contracts, both the company and the schools plan to make a profit—they just haven’t figured out the best way to do that yet. But more important, I am concerned that computer-aided instruction will actually widen the gap between the financially and educationally privileged and everyone else, instead of close it.
In terms of learning on the college level, the Department of Education looked at thousands of research studies from 1996 to 2008 and found that in higher education, students rarely learned as much from online courses as they did in traditional classes. In fact, the report found that the biggest benefit of online instruction came from a blended learning environment that combined technology with traditional methods, but warned that the uptick had more to do with the increased amount of individualized instruction students got in that environment, not the presence of technology. For all but the brightest, the more time students spend with traditional instruction, the better they seem to do.
Supporters of online learning say that all anyone needs to access a great education is a stable Internet connection. But only 35% of households earning less than $25,000 have broadband access to the Internet, compared with 94% of households with income in excess of $ 100,000. In addition, according to the 2010 Report on Mobile Access, only half of black and Latino homes have Internet connections at all, compared with almost 65% of white households. Many blacks and Latinos primarily use their cell phones to access the Internet, a much more expensive and less-than-ideal method for taking part in online education. In short, the explosion of this type of educational instruction, though free now, may leave behind the students who need education the most.
It’s not hard to understand why the chance to watch lectures, pass tests and even get a formal certificate from an elite school would stir excitement. But as the recently released report on the American Dream makes clear, a four-year college degree is the only type of educational intervention that promotes upward mobility from the lower-middle class. If we really want to democratize education, finding creative ways to realistically open up colleges to different communities will do more to help than a model that is more beneficial for students who are already wealthy, academically prepared and highly motivated. We ought to make sure that everyone has access to the same opportunities, or we will further widen the opportunity gaps we mean to close. [br] The author’s attitude of online education is apparently______.
选项
A、neutral
B、supportive
C、indifferent
D、negative
答案
D
解析
观点态度题。根据全文可以看出,作者认为网上教育实际上加大了在资金和教育上有优势的学生与其他学生之间的差距,而不是弥合这种差距;每个人都应该享有同等的接受教育的机会。所以作者对网上教育持否定态度,故选择D)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3551137.html
相关试题推荐
[originaltext]Ifsheernumbersprovideanyproof,America’suniversitiesar
[originaltext]Youprobablyknowwhatamobileis,butthemobileI’mtalkin
[originaltext]Youprobablyknowwhatamobileis,butthemobileI’mtalkin
Dohalfofallmarriagesreallyendindivorce?It’sprobablythemostoften
Dohalfofallmarriagesreallyendindivorce?It’sprobablythemostoften
Dohalfofallmarriagesreallyendindivorce?It’sprobablythemostoften
Dohalfofallmarriagesreallyendindivorce?It’sprobablythemostoften
Dohalfofallmarriagesreallyendindivorce?It’sprobablythemostoften
Dohalfofallmarriagesreallyendindivorce?It’sprobablythemostoften
Howwelookandhowweappeartoothersprobablyworriesusmorewhenweare
随机试题
ChooseSIXanswersfromtheboxandwritethecorrectletter,A-H,nexttoQuest
A、Food.B、Healthcare.C、Cleaning.D、License.A本题考查细节。由句(10)可知,女士说养宠物最大的开支可能是食物。
【S1】[br]【S4】physician→physicians一致错误。此处many表示“许多”常用来修饰可数名词,而后面的and连接的两个词形式应该是一
Whohasitandwhodoesn’t?Andhowdothoseofuswithlessofitgetmore?
采用曼彻斯特编码技术,将一组数字数据0101001101编码为数字信号,下列所
2个月患儿,人工喂养,近2天口腔黏膜上出现白色乳凝块样物,不痛,用棉签不易拭去,
2020年,我国粮食种植面积11677万公顷,比上年增加70万公顷。其中,稻谷种
报检出口食品或食品添加剂,应提供《进出口食品标签审核证书》。()
根据世界银行对工程项目总建设成本的规定,下列费用应计入项目间接建设成本的有(
能够重复使用、可塑性好、容易封堵各种不规则形状孔洞的防火堵料是( )A.无机防
最新回复
(
0
)