首页
登录
职称英语
[originaltext] So, now we are in the room with naive art, produced in the Uni
[originaltext] So, now we are in the room with naive art, produced in the Uni
游客
2024-03-13
84
管理
问题
So, now we are in the room with naive art, produced in the United States during 18th and 19th centuries. At that time, people of many nations had come together to form a single nation. The future of these people was unknown and they didn’t share a history together. The absence of tradition created a need for inventing a new one. These were some of the factors allowed naive art to grow as an art form in the United States. Because everything was new and without past, there was no such thing as art education. That’s how these artists got to be called naive artists. Most of you probably already know the French word naive meaning not have much knowledge. So, unlike professional artists, naive artists didn’t have formal training in different academy and studios. Instead, since they were eliminated by tradition, they made their own rules, were generally self-taught and their paintings had a true feeling for color form and world around them. There’s very little known about early naive artists in the United States because many of them did not sign their works. However, we do know that they followed similar themes. Many naive artists started out as portrait painters. They travel from town to town and made portraits for different families, especially in the days before photography. People generally wanted portraits as evidence of their existence for future generations. Compared to French naive paintings that are less realistic, naive artists in United States painted images that were neat, positive, extremely accurate and almost photographic. Now, in the next room, let’s take a look at naive artists’ work in France.
Now listen to the following recording and answer questions 19 to 21.
19. How did naive artists differ from professional artists?
20. How did the speaker describe the paintings of the American naive artists?
21. According to the speaker, what factor makes learning about early naive artists difficult?
选项
A、Their works were unsigned.
B、Many of their works were destroyed.
C、They never stayed in one place for a long time.
D、They worked for only a few years.
答案
A
解析
细节题。根据There’s very little known about early naive artists in the United States because many of them did not sign their works.可知早期的一些作家的作品没有署名。因此,正确答案是A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3529707.html
相关试题推荐
[originaltext]Thefocusoftoday’sclassisonanimportantelementinthed
[originaltext]Thefocusoftoday’sclassisonanimportantelementinthed
[originaltext]Thefocusoftoday’sclassisonanimportantelementinthed
[originaltext]So,nowweareintheroomwithnaiveart,producedintheUni
[originaltext]So,nowweareintheroomwithnaiveart,producedintheUni
[originaltext]Goodevening,IamSteveJohnsonandIrepresenttheAmerican
[originaltext]SummermeansinternshipsforthousandsofAmericancollegestu
[originaltext]SummermeansinternshipsforthousandsofAmericancollegestu
[originaltext]Welcome,everybody,tothelovelyhouseandgardensofRosewoo
[originaltext]W:Wu,doyouhavetimetotellmemoreaboutthemultimediateac
随机试题
战争险()社会保障金[br]全损险()保险公司K、D
一篇文章选取的关键词越多,揭示文章主题就越深,可供搜索、利用的概率就越高。
患者,男,41岁。3小时前在睡眠中突发胸痛,有压抑感,伴大汗而来急诊。既往无类似
银行业金融机构应对存在重大环境风险、社会风险的客户进行名单制管理。()
患者,男性,50岁。慢性病毒性肝炎20年。近日出现消瘦、腹水、蜘蛛痣,肝在肋下未
宫颈与阴道黏膜可见散在的红色斑点,最可能的诊断为A.链球菌性阴道炎 B.念珠菌
案例七: 一般资料:求助者,女性,28岁,中学教师。 案例介绍:求助者由于与
中型机电设备分项报价表中供货分项类别的内容包括( )。A.主机和标准附件 B.
以下不属于债权相对性的是( )。A.债权主体的相对性 B.债权客体的相对性
运动时突然出现的胸痛和呼吸困难,查体左侧胸廓饱满,最可能是A.支气管哮喘 B.
最新回复
(
0
)