首页
登录
职称英语
Moderate drinking reduces stroke risk, study confirms. Similar to the way a
Moderate drinking reduces stroke risk, study confirms. Similar to the way a
游客
2024-03-11
61
管理
问题
Moderate drinking reduces stroke risk, study confirms. Similar to the way a drink or two a day protects against heart attacks, moderate alcohol consumptions wards off strokes, a new study found.
The study also found that the type of alcohol consumes—beer, wine or liquor—was unimportant. Any of them, or a combination, was protective, researchers reported in today’s Journal of the American Medical Association. "No study has shown benefit in recommending alcohol consumption to those who do not drink", cautioned the authors, led by Dr. Ralph L. Sacco of Columbia University College of Physicians and Surgeons in New York. But the new data supports the guidelines of the National Stroke Association, which say moderate drinkers, may protect themselves from strokes by continuing to consume alcohol, the authors said.
The protective effect of moderate drinking against heart attack is well established, but the data has been conflicting with alcohol and strokes, the author said. The new study helps settle the question and is the first to find blacks and Hispanic benefit as well as whites, according to the authors. Further research is needed among other groups, such as Asian, who past studies suggest may get no stroke protection from alcohol or may even be put at greater risk.
Among groups where the protective effect exists, its mechanism appears to differ from the protective effect against heart attacks, which occurs through boosts in level of so-called "good" cholesterol, the authors said. They speculated alcohol may protect against stroke by acting on some other blood trait, such as the tendency of blood platelets to clump, which is key in forming the blood clots that can cause strokes.
The researchers studied 677 New York residents who live in the northern part of Manhattan and had strokes between July 1, 1993, and June 1997. After taking into account differences in other factors that could affect stroke risk, such as high blood pressure, the researchers estimated that subjects who consumed up to two alcoholic drinks daily were only half as likely to have suffered clot-type strokes as non-drinkers. Clot-type strokes account for 80 percent of all strokes, a leading cause of US deaths and disability. Stroke risk increased with heavier drinking. At seven drinks per day, risk was almost triple that of moderate drinkers. [br] How does moderate alcohol consumption most probably protect us from strokes?
选项
A、By enhancing the level of the good cholesterol.
B、By reducing the possibility of the blood platelets to deposit.
C、By reducing the number of blood platelets and blood clots.
D、By enhancing the possibility of the blood platelets to deposit.
答案
B
解析
推断题。根据第四段They speculated alcohol may protect against stroke by acting on some other blood trait。such as the tendency of blood platelets to clump,whichiS key in forming the blood clots that can cause strokes.“他们推断酒精通过对某些血液特征起作用防止中风.比如血小板结块的趋势,血小板会堆积形成血块,导致中风”推断要想防止中风,就要防止血小板沉淀堆积,这和B选项表述一致,因此选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3525889.html
相关试题推荐
Moderatedrinkingreducesstrokerisk,studyconfirms.Similartothewaya
Moderatedrinkingreducesstrokerisk,studyconfirms.Similartothewaya
A、Cautious.B、Moderate.C、Appreciative.D、Condemning.C该句中的expand表明立法者对激励方案持“肯定”
F由self-helpgroup和moderatedrinking定位到F段。原文说,有个自助群体建议,问题饮酒者在尝试适量饮酒前先完全戒酒一个月。本题句子
D由onlinetool,helpyoudetermine和drinking定位到D段。该段说明,通过Drinker’sCheckup这个在线工具,人们可
[originaltext]Drinkingafewcupsofcoffeeadaymayhelppeopleavoidclo
[originaltext]Drinkingafewcupsofcoffeeadaymayhelppeopleavoidclo
[originaltext]Drinkingalcoholissociallyacceptablebehaviourinmanypar
[originaltext]Drinkingalcoholissociallyacceptablebehaviourinmanypar
[originaltext]Drinkingalcoholissociallyacceptablebehaviourinmanypar
随机试题
[originaltext]Therearenotenoughcasesforsomanysuits,sowehavetorearr
[originaltext]W:Hey,Mike,whatagedoyouhavetobeinCanadatodrive?M:W
Aswehaveseen,thefocusofmedicalcareinoursocietyhasbeenshifting
()是指各类精神障碍持续一年以上未痊愈,由于存在认知、情感和行为障碍,以致影响其
术后腹部切口裂开的预防措施中,下列哪项是错误的()A.术中必要时作皮肤减张
我国恶性肿瘤发病率第一位的是A.胃癌 B.肺癌 C.肝癌 D.鼻咽癌 E
降压药联用硝酸酯类药物引起直立性低血压是()A.增强作用 B.增敏作用 C.
混合支持式义齿受力后,力由()A.基牙承载 B.支托承载 C.基托承载 D
2014年3月1日,甲公司自非关联方处以4000万元取得了乙公司80%有表决权的
下列关于材料设备采购招标特点,说法错误的是()。A.招标签订特殊用途的大型
最新回复
(
0
)