首页
登录
职称英语
[originaltext]W: I don’t understand how the inventor earns money from the inven
[originaltext]W: I don’t understand how the inventor earns money from the inven
游客
2024-03-10
65
管理
问题
W: I don’t understand how the inventor earns money from the invention. After all, anyone can copy and sell it. Really, what is a patent? A piece of paper? A philosophy? You can’t see it.
M: I am glad you asked that. Actually when an inventor has a patent, it’s enforceable by the laws in the country where the inventor developed the invention. If anyone makes and sells the product then the inventor can take them to civil court.
W: What can the inventor expect to receive if he sues and wins?
M: Well, there are different things the court could do, but there’s no guarantee. There’s a good chance the court could award him compensation and orders to stop the manufacture and sale of goods. It may well be that the goods would be ordered to be destroyed.
W: Can the other person being sued do anything to help themselves?
M: That’s the beauty of the whole thing. Ignorance of the law doesn’t count, I’m afraid. However, the other person can counter-sue pretending that they were actually the original inventor.
W: You said the inventor is protected by the laws of the country. Is everything equal? Do all countries have the same law?
M: No, they’re not all equal. You’re right. It’s only in theory. It is being worked on. The World Trade Organization has developed an agreement, Trade-Related Aspects of Intellectual Property Rights, which makes sure that the patent is valid for 20 years.
W: That doesn’t make sense. Twenty years is a long time.
M: Actually, it does.[4]It’s believed that inventors make and sell goods faster after they register the patent because there’s a 20-year limitation on the patent. On the other hand, other inventors can use the information the inventor disclosed when the product was registered. Giving the information is all part of the deal.
W: Cool.
1. Why can the woman hardly understand that an inventor earns money from the invention?
2. What may the court ask the sued person to do?
3. What is the purpose of Trade-Related Aspects of Intellectual Property Rights?
4. How does a valid time span of a patent influence the inventor?
选项
A、Solve the conflicts privately with the inventor.
B、Give the inventor some compensation.
C、Buy the patent from the real inventor.
D、Give all the fake commodities to the inventor.
答案
B
解析
B中的compensation是明确听到的,就是答案。通过预读选项,根据动词原形及宾语中的inventor可知,动作发出者应该是“盗版者”。注意听提及的其他人的动作。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3521929.html
相关试题推荐
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibrations
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibrations
[originaltext]Inorderforachemicaltobeconsideredadrug,itmusthavethe
[originaltext]Hi,everybody.AsIsaidinmyStateoftheUnionaddress,weliv
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,two-and-th
[originaltext]Easterisamixofthreetraditions:Pagan,HebrewandChristian.
[originaltext]Easterisamixofthreetraditions:Pagan,HebrewandChristian.
[originaltext]Easterisamixofthreetraditions:Pagan,HebrewandChristian.
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoappl
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoappl
随机试题
Historianstendtotellthesamejokewhentheyaredescribinghistoryeduca
Oneofthemostcontentiousissuesinthevastliteratureaboutalcoholcons
“机不可失,时不再来”指的是()A.时间的连续性 B.时间的一维性 C.时
下列关于混凝土工程量计算规定的说法不正确的是( )。A.设计工程量中应计入混凝
A.完全由肾脏排泄 B.主要由肾脏排泄 C.40%~60%由肾脏排泄 D.
关于换填法的说法正确的有()。A、直接用砂、砾、卵石、片石等渗水性材料置换部分
对幼儿发展评价说法错误的是( )。A.具体的评价内容可根据评价目的、教育工作的
在经济衰退时实行扩张政策,有意安排财政赤字;在繁荣时期实行紧缩政策,有意安排财政
以下哪些口腔卫生用品或方法没有去除菌斑的作用A.牙签 B.牙间刷 C.漱口
下列有关了解被审计单位及其环境的说法中,正确的是()。A.注册会计师无须在
最新回复
(
0
)