首页
登录
职称英语
[originaltext] Good afternoon, everyone. Welcome to Edward House, one of the
[originaltext] Good afternoon, everyone. Welcome to Edward House, one of the
游客
2024-03-08
65
管理
问题
Good afternoon, everyone. Welcome to Edward House, one of the most popular accommodations in our university. As you know, the building was constructed in the middle of the 19th century and was used by the family of Edward. That’s of course how the house and university got their names. In 1994, the building was repaired and some modern facilities were added. Now, it has become a comfortable student accommodation which has a front hall, which you’re in now, a large garden, a dining room and a leisure room on the second floor and some bedrooms with their own bathrooms on the top floor.
When you receive your orientation pack, you will notice that there are two keys. One is your room key, the other is the key to the front hall. The door is closed and locked at 10 pm and open again at 7 am the next morning. If you go out or come back at those times, please remember to take the key. You don’t need to pay any bills which are included in your accommodation fee. But if you want to use washing machines you have to pay a little fee. We offer two coin-operated washing machines on the second floor. The large one is £2.40 and the small one is £1.80. There are some rules here at Edward House. For example, students cannot use washing machines after 11 o’clock in the evening. Because we ask all students to keep quiet and do not make noise after 12 o’clock at night.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12.What do we know about the speaker?
13.What was Edward House originally built as?
14.What is NOT provided in Edward House?
15.What do we learn about the house rules?
选项
A、Bedrooms.
B、Bathrooms.
C、A garden.
D、A garage.
答案
D
解析
短文中提到,现在Edward House已经成为一个舒适的学生宿舍。它有一个前厅,一个大花园,一个餐厅,休闲室在二楼,几个带有独立卫生问的卧室位于顶楼。根据排除法,本题答案为D)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3516412.html
相关试题推荐
[originaltext]Thetimeis9o’clockandthisisMarianSnowwiththenews.
[originaltext]Thetimeis9o’clockandthisisMarianSnowwiththenews.
[originaltext]Thetimeis9o’clockandthisisMarianSnowwiththenews.
[originaltext]It’salwaysfuntowriteaboutresearchthatyoucanactually
[originaltext]Amongglobalwarming’smostfrighteningthreatsisthepredic
[originaltext]Amongglobalwarming’smostfrighteningthreatsisthepredic
[originaltext]FlorenceHayesisajournalistfortheGreenVilleJournal,t
[originaltext]ThereareroughlythreeNewYorks.Thereis,first,theNewY
[originaltext]ThereareroughlythreeNewYorks.Thereis,first,theNewY
[originaltext]ThereareroughlythreeNewYorks.Thereis,first,theNewY
随机试题
Thenuclearpolyhedrosisvirushelpscontrolgypsymothpopulationsbykillingt
Humanbeingsareanimals.Webreathe,eatanddigest,andreproducethesame
By1817theUnitedStatesCongresshaddoneawaywithallinternaltaxesandwas
UnlikethecarefullyweighedandplannedcompositionsofDante,Goethe’swri
小学美术《草丛中》
SMTP协议被封装在()协议中,默认侦听的端口号是(请作答此空)。A.25
儿童在游戏时没有固定的模式,可以自由表达自己的内心。尽情显露内在的潜力,说明了儿
动机冲突按表现形式可分为()、()和()。
教育心理学与儿童心理学的不同之处在于( )。 A.教育心理学从横向角度研究儿
甲、乙订立买卖合同,甲卖某型号钢材5吨给乙。但是,在合同订立时,甲并没有此型号钢
最新回复
(
0
)