首页
登录
职称英语
More than a decade ago, cognitive scientists John Bransford and Daniel Schwa
More than a decade ago, cognitive scientists John Bransford and Daniel Schwa
游客
2024-03-06
56
管理
问题
More than a decade ago, cognitive scientists John Bransford and Daniel Schwartz, both then at Vanderbilt University, found that what distinguished young adults from children was not the ability to retain facts or apply prior knowledge to a new situation but a quality they called "preparation for future learning. " The researchers asked fifth graders and college students to create a recovery plan to protect bald eagles from extinction. Shockingly, the two groups came up with plans of similar quality (although the college students had better spelling skills). From the standpoint of a traditional educator, this outcome indicated that schooling had failed to help students think about ecosystems and extinction, major scientific ideas.
The researchers decided to go deeper, however. They asked both groups to generate questions about important issues needed to create recovery plans. On this task, they found large differences. College students focused on critical issues of interdependence between eagles and their habitats (栖息的). Fifth graders tended to focus on features of individual eagles (" How big are they?" and " What do they eat?"). The college students had cultivated the ability to ask questions, the cornerstone of critical thinking. They had learned how to learn.
Museums and other institutions of informal learning may be better suited to teach this skill than elementary and secondary schools. At the Exploratorium in San Francisco, we recently studied how learning to ask good questions can affect the quality of people’s scientific inquiry. We found that when we taught participants to ask "What if?" and "How can?" questions that nobody present would know the answer to and that would spark exploration, they engaged in better inquiry at the next exhibit—asking more questions, performing more experiments and making better interpretations of their results. Specifically, their questions became more comprehensive at the new exhibit. Rather than merely asking about something they wanted to try, they tended to include both cause and effect in their question. Asking juicy questions appears to be a transferable skill for deepening collaborative inquiry into the science content found in exhibits.
This type of learning is not confined to museums or institutional settings. Informal learning environments tolerate failure better than schools. Perhaps many teachers have too little time to allow students to form and pursue their own questions and too much ground to cover in the curriculum. But people must acquire this skill somewhere. Our society depends on them being able to make critical decisions about their own medical treatment, say, or what we must do about global energy needs and demands. For that, we have a robust informal learning system that gives no grades, takes all comers, and is available even on holidays and weekends. [br] What is said to be the advantage of informal learning?
选项
A、It allows failure.
B、It is entertaining.
C、It charges no tuition.
D、It meets practical needs.
答案
A
解析
由题干中的advantage和informal learning定位到文章第四段第二句。细节辨认题。定位句指出,与学校相比,非正式的学习环境对待失败更加宽容,也就是说,非正式的学习允许失败,故答案为A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3511822.html
相关试题推荐
[originaltext]W:TodaywehaveDanielLevitonwithustosharehisopinion
[originaltext]W:TodaywehaveDanielLevitonwithustosharehisopinion
A、scientistsandengineersB、humanistsandscientistsC、scientistsD、humanistsD
D根据economist和good-looking定位到D段。DanielHamermesh的数据提到,长相俊美的男性在整个职业生涯里要比长相最平庸的男性多赚
[originaltext]Moderator:DanielGolemanbroughtthenotionof"EI"to
[originaltext]Scientistswhostudytheearthtellusthatthecontinentsan
[originaltext]Scientistswhostudytheearthtellusthatthecontinentsan
[originaltext]Scientistswhostudytheearthtellusthatthecontinentsan
[originaltext]W:Iheardthatsomepeoplewhowerenotenvironmentalscientists
[originaltext]W:Iheardthatsomepeoplewhowerenotenvironmentalscientists
随机试题
Wateristhegiverand,atthesametime,thetakeroflife.Itcoversmost
Japanhasreachedanimportant【S1】______point.AfterWorldWarII,themiracl
DefinitionsofObesityA)Howdoesonedefinewhenap
Hesufferedfrompooreyesightandcould______readproperly.A、nomoreB、nolonge
重度妊高征孕妇首选解痉药物是A.硫酸镁 B.哌替啶 C.甘露醇 D.阿托品
我国进入社会主义现代化建设新时期最鲜明的特征是()。A.建立社会主义市场经济
有两种理想气体,第一种的压强记做p1,体积记做V1,温度记做T1,总质量记做M1
(2017真题)某机组容量为350mw的燃煤发电厂的下列灭火系统设置中,不符合规
青春期心理发展的矛盾性表现包括()。(2008-05)A:心理上的成人感与半成熟
根据《建设工程工程量清单计价规范》(GB50500-2008),保温柱的工程量计
最新回复
(
0
)