首页
登录
职称英语
[originaltext]W: OK, as you all know, tomorrow we’re going to the museum to see
[originaltext]W: OK, as you all know, tomorrow we’re going to the museum to see
游客
2024-03-06
70
管理
问题
W: OK, as you all know, tomorrow we’re going to the museum to see a special exhibit of screemshore carvings. So today, I’d like to take a few minutes to talk about the article on screemshore you read for today’s class. Let me start by asking exactly what is screemshore?
M: Well, basically it’s a kind of artwork that was done by sailors on whaling ships.
W: When there weren’t any whales around, there might not be much for the sailors to do and they often got pretty bored.
M: So to entertain themselves, they started carving stuff on whale bones and whale teeth.
W: OK, so basically the term ’screemshore’ refers to the artwork that sailors created. Usually out of whale bones and whale teeth. Can you give me an example of something that sailors might have carved.
M: Well, for one thing, I remember reading that they carved things that could be used around the house, you know, cooking and sowing utensils, that kind of stuff.
W: Good.
M: You know, I noticed from the pictures in the article that some of the carvings have really detailed images on them, like they have some pretty sophisticated pictures of famous people and historical themes and stuff like that. And I was wondering just how they did that.
W: That’s a very good question and it brings us your assignment for tomorrow. While at the museum, I’d like each of you to take some notes on the various technique used in making screemshore, so that we can discuss them when we come back to class.
选项
A、Iron from old ships.
B、The bones and teeth of whales.
C、Wood found floating in the ocean.
D、Seashells of unusual shapes and colors.
答案
B
解析
From what material was screemshore usually made?
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3511088.html
相关试题推荐
[originaltext]Todaywe’regoingtofindoutallaboutpublictransportinL
[originaltext]W:Attheageoffortyyougaveupagoodjobinindustrytodow
[originaltext]W:Attheageoffortyyougaveupagoodjobinindustrytodow
[originaltext]W:Attheageoffortyyougaveupagoodjobinindustrytodow
[originaltext]W:Peter,haveyougotatelevision?M:Yes,Ihave.InfactI’ve
[originaltext]W:Peter,haveyougotatelevision?M:Yes,Ihave.InfactI’ve
[originaltext]Manycollegestudentshavegivenuptakingclassnotesbyhan
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
随机试题
Researchcompletedin198foundthatintheUnitedStatessoilerosionA、reducedt
[originaltext]Conversationsarereallykindofinteresting.Iguessit’sa
CenturyTheatre答案在文章第三段中。
A.横断面调查 B.追踪性调查 C.问卷调查 D.筛查 E.半纵向调查选
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
重大的国家统计调查项目,报()审批。A.国务院 B.国家统计局 C.全国人大
(2015年5月)采用( )薪酬策略的企业更容易吸引高素质的求职者。A.跟随型
B
根据《规划环境影响评价技术导则总纲》,生态空间不包括()。A.森林 B.
A.卵巢巧克力囊肿 B.卵巢囊肿蒂扭转 C.急性阑尾炎 D.宫外孕 E.
最新回复
(
0
)