首页
登录
职称英语
Some people would say that the Englishman’s home is no longer his castle, th
Some people would say that the Englishman’s home is no longer his castle, th
游客
2024-03-06
83
管理
问题
Some people would say that the Englishman’s home is no longer his castle, that it has become his workshop. This is partly because the average Englishman is keen on working with his own hands and partly because he feels, for one reason or another, that he must do for himself many household for which, some years ago, he would have hired professional help. The main reason for this is a financial one. The high cost of labor has meant that builders’ and decorators’ cost have reach a level which makes them prohibitive for house-proud English people of modest means. So, if they wish to keep their houses looking bright and smart, they have to tackle some of the repairs and decorating themselves. As a result, there has grown up in the post-war years what is sometimes referred to as the "do-it-yourself movement".
The "do-it-yourself movement" began with home decorating but has since spread into a much wider field. Nowadays there seem to be very few things that can’t be made by the "do-it-yourself movement" method. A number of magazines and handbooks exist to show hopeful handymen of all ages just how easy it is to build anything from a coffee table to a fifteen foot(4.5 meters) sailing dinghy(小船). All you need, it seems, is a hammer and a few nails. You follow the simple instructions step by step and, before you know where you are, the finished article stands before you, completely in every detail.
Unfortunately, alas, it is not always quite as simple as it sounds! Many a budding(初露头角的) "do-it-yourself’ has found to his cost that one can not learn a skilled craftsman’s job overnight. How quickly one realizes, when doing it oneself, that a job which takes the skilled man an hour or so to completely takes the amateur handyman five or six at least. And then there is the question of tools. The first thing the amateur learns is that he must have the right tools for the job. But tools cost money. There is also the wear and tear on the nerves. It is not surprising then that many people have come to the conclusion that the expense of paying professional to do the work is, in the long run, more economical than "doing it oneself".
选项
A、they are skilled handymen
B、they are proud of their houses
C、they can’t afford professional help
D、they are men
答案
C
解析
信息细节题。文章第一段第三句讲到,这主要是经济原因造成的。劳动力花费很高,使得建筑和装修工人的报酬达到了一个新的标准。并不一定富裕的英国人如果希望自己的家永远漂亮,就必须自己动手处理一些日常的修理和装修。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3510988.html
相关试题推荐
[originaltext]Mostpeoplehaveageneralinterestinphilosophy.Plus,itm
[originaltext]Mostpeoplehaveageneralinterestinphilosophy.Plus,itm
[originaltext]Mostpeoplehaveageneralinterestinphilosophy.Plus,itm
[originaltext]Manypeopleencounterdifficultieswhentryingtomakefriend
[originaltext]Whenpeopleencountersomeonewithastrongpersonality,they
[originaltext]Somepeoplechoosetotightlygraspthepastandstaystucki
[originaltext]Somepeoplechoosetotightlygraspthepastandstaystucki
[originaltext]Somepeoplechoosetotightlygraspthepastandstaystucki
[originaltext]Ibelievethatoneofthebestwaystoconnectwithpeoplean
[originaltext]Ibelievethatoneofthebestwaystoconnectwithpeoplean
随机试题
【S1】[br]【S2】K由句法结构可知,该题应填入一个名词,选项中符合这一要求的单词有A.cleanliness、C.inspections、H.insp
CanDrugsMakeUsHappier?Samrter?Itdependsonwhati
Politicalplatformsareusuallywrittenforelectioncampaignpurposes,then
[originaltext](23)Overtimeanimalshavedevelopedmanywaystostayawayf
AnarchitecturalStyledefinesasafami
A.以IgA为主的免疫球蛋白在系膜区沉积 B.IgA和G呈颗粒样在毛细血管襻沉
以依法可以转让的商标专用权、专利权、著作权中的财产权出质的,出质人与质权人应当订
胆红素与血浆蛋白的结合描述错误的是A.增加其溶解度便于在血中运输B.使它易于进入
择时损益的公式是()。 A.择时损益=股票实际配置比例-正常配置比
最高法院印发的《人民法院民事裁判文书制作规范》规定:“裁判文书不得引用宪法……作
最新回复
(
0
)