首页
登录
职称英语
[originaltext] Most American university students study for 4 years or more t
[originaltext] Most American university students study for 4 years or more t
游客
2024-03-05
81
管理
问题
Most American university students study for 4 years or more to get a college degree. During this time, they are called undergraduate students. When a student completes his courses, he earns a bachelor’s degree which will help him find jobs.
Many students postpone finding jobs. They stay at the university and work for a higher degree. Other students take a job for a few years. When they quit working, they resume studying at the university. These students work to earn higher degrees, a master’s or a doctorate. They are called graduate students.
Graduate students specialize in a particular field of study. They study to become experts in this field and to learn new advances in their fields while they earn an M.A. or Ph. D. Sometimes when they get an M.A. in one field, they begin studying in another field. They hope to get jobs that are interesting and high paying.
The life of a graduate student is often difficult. They are usually too busy studying to make a good living. Often they have to pay high tuition fees for their education. Some give up studying before they get their degrees. But most keep on working at their studies until they graduate. In today’s world, most graduate students don’t regret spending time on their studies. They are finding that things are changing very fast and study has become a necessity.
选项
A、Three years or more.
B、Four years or more.
C、Five years or more.
D、Six years or more.
答案
B
解析
How many years do American university students study to get a college degree?
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3507798.html
相关试题推荐
[originaltext]ScoresonEnglishtestsareveryimportanttostudentsaround
[originaltext]Theproblemofleisureisnew.Untilveryrecenttimespeople
[originaltext]M:Hi,Sue.IwaswonderingifyoucouldfillmeinonMonday’sc
[originaltext]M:Hello,MissLin.Sogladtoseeyou!W:Oh,no,youaren’t.I’
[originaltext]Thisis4o’clock.Hereisthenewssummary.Therehasbeena
A、studentscan’tchoosethetextbooksbythemselvesB、studentsbuythetextbooks
M根据3,000students定位到M段最后两句。该段倒数第2句提到,超过3000名学生正在被传授recoverytechnique,随后用了Seligm
A、Givethestudentstheorientationpacks.B、Handoverthekeystothestudents.
[originaltext]Well,goodmorning,everyone,it’sgoodtoseeyouallhere.
[originaltext]Goodmorning,IamTedHunter.TodayIamgoingtotalktoyo
随机试题
Untilrecently,themedicalcommunitybelievedthatmosthearinglosswasca
[originaltext]London—evenitsverynamesuggestshistoryandmight.Itsopp
ThechiefclaimtodistinctionofShoreditchliesinthefactthatthefirs
PASSAGETHREE[br]HowdoestheauthorfeelaboutDr.Luider’sstudy?Optimistic.
矿山救护队队长在煤矿事故发生后的抢险救灾中扮演重要角色。具体体现在( )。A.
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
再生障碍性贫血一般不出现A、全血细胞减少 B、血小板减少 C、红细胞体积变化
人口机械增长是由( )所导致的。A.人口构成差异 B.人口死亡因素 C.人
关于损失补偿原则的说法,错误的是()。 A.损失补偿原则主要适用于财产保险合同
腺垂体功能减退症最常见的病因是() A.垂体或邻近的肿瘤 B.颅内感染 C
最新回复
(
0
)