首页
登录
职称英语
We often hear the 【B1】______, "Everybody talks about weather, but nobody doe
We often hear the 【B1】______, "Everybody talks about weather, but nobody doe
游客
2024-03-05
53
管理
问题
We often hear the 【B1】______, "Everybody talks about weather, but nobody does anything about it." This is really not 【B2】______ today. Something is, indeed, being 【B3】______. Today, meteorology is used to make people’s lives 【B4】______ and better. Meteorologists are 【B5】______ studying the weather. Some meteorologists 【B6】______ the weather, others analyze weather information, and still others make forecasts about the weather 【B7】______.
The United States National Weather Service 【B8】______ a network of weather stations through the U.S. The Weather Service has more than 400 stations 【B9】____________. At these stations, weather observations are taken every hour, both during the day and night. The Weather Service issued 24-hour weather forecasts. It also issues 5-day forecasts, 10-day forecasts and even 30-day forecasts. 【B10】____________.
In the year 1959, the United States launched its first weather satellite. This satellite was specially designed to collect, record, and send back weather information to earth. 【B11】____________. They continue to provide valuable weather information to meteorologist in all parts of the world.
We often hear the expression, "Everybody talks about weather, but nobody does anything about it." This is really not true today. Something is, indeed, being done. Today, meteorology is used to make people’s lives safer and better. Meteorologists are constantly studying the weather. Some meteorologists observe the weather, others analyze weather information, and still others make forecasts about the weather storms.
The United States National Weather Service operates a network of weather stations through the U.S. The Weather Service has more than 400 stations where information about weather is collected and recorded. At these stations, weather observations are taken every hour, both during the day and night. The Weather Service issued 24-hour weather forecasts. It also issues 5-day forecasts, 10-day forecasts and even 30-day forecasts. It may seem hard to believe, but some types of weather forecasts are 95% accurate.
In the year 1959, the United States launched its first weather satellite. This satellite was specially designed to collect, record, and send back weather information to earth. Since that time, several weather satellites have been sent into space. They continue to provide valuable weather information to meteorologist in all parts of the world.
选项
答案
expression
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3506358.html
相关试题推荐
[originaltext]Goodmorning,everybody.Intoday’slecture,wewilltalkabo
[originaltext]Goodmorning,everybody.Intoday’slecture,wewilltalkabo
[originaltext]Moderator:Hello,everybody.Itismyhonourtointroduce
[originaltext]Moderator:Hello,everybody.Itismyhonourtointroduce
[originaltext]Goodafternoon,everybody,todayIamgoingtotellyousome
[originaltext]Goodafternoon,everybody,todayIamgoingtotellyousome
[originaltext]Hello,everybody.Thelastdecadehasproventobevolatilea
[originaltext]Hello,everybody.Thelastdecadehasproventobevolatilea
Thepassagegivesageneraldescriptionofancientclimatehistory.[br]Weather
【S1】[br]【S7】whether改为weather根据句子的意思,这里应当是天气预报。
随机试题
[img]2017m5x/ct_epekm_epelist_0003_201705[/img][br][originaltext]Jennyiswat
From:MichelleBarney(michelle_b@handelworks.com)To:So-youngOh(soyoung@kmail.
eBay[A]eBayisaglobalphenomenon—theworld’slargestgaragesale,onl
[originaltext]M:(4)Iamgoingdoortodoortonighttotellpeopleaboutthestu
[originaltext](22)Afewdegreescanmakeabigdifferencewhenitcomesto
In"Isawathiefstealingsomething",theitalicizedpartisA、apredicate.B、an
WhichofthefollowingstatementisNOTtrue?A、ThedentistwillmeetherNextWe
在工作实践中,社会工作者有可能会碰到一些立即需要帮助而本机构或者社会工作者无法给
下列关于关键审计事项段的说法中,错误的是( )。A.在极其罕见的情况下,如果合理
根据注册建造师执业工程规模标准规定,市政公用工程专业二级注册建造师可以担任单项工
最新回复
(
0
)