首页
登录
职称英语
【B1】 [br] 【B7】 [originaltext] Students’ pressure sometimes comes from their p
【B1】 [br] 【B7】 [originaltext] Students’ pressure sometimes comes from their p
游客
2024-03-04
76
管理
问题
【B1】 [br] 【B7】
Students’ pressure sometimes comes from their parents. Most parents are well meaning, but some of them aren’t very helpful with the problems their sons and daughters have in adjusting to college, and a few of them seem to go out of their way to add to their children’s difficulties.
For one thing, parents are often not aware of the kinds of problems their children face. They don’t realize that the competition is keener, that the required standards of work are higher, and that their children may not be prepared for the change. Accustomed to seeing A’s and B’s on high school report cards, they may be upset when their children’s first semester college grades are below that level. At their kindest, they may gently inquire why John or Mary isn’t doing better, whether he or she is trying as hard as he or she should, and so on. At their worst, they may threaten to take their children out of college or cut off funds.
Sometimes parents regard their children as extensions of themselves, and think it only right and natural that they determine what their children do with their lives. In their involvement and identification with their children, they forget that everyone is different and that each person must develop in his or her own way. They forget that their children, who are now young adult, must be the ones responsible for what they do and what they are.
选项
答案
semester
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3505713.html
相关试题推荐
[originaltext]CarolyngrewuponafarminasmallvillageinthePeakDist
[originaltext]CarolyngrewuponafarminasmallvillageinthePeakDist
[originaltext]ItusedtobequiteanembarrassingthinginChinaforapers
[originaltext]W:Hello,SuperstarComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisKe
[originaltext]W:Hello,SuperstarComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisKe
[originaltext]M:Honey,thebasketballgameisabouttostart.Andcouldyoubr
[originaltext]M:Honey,thebasketballgameisabouttostart.Andcouldyoubr
[originaltext]M:Honey,thebasketballgameisabouttostart.Andcouldyoubr
[originaltext]Whenyouturnontheradio,youhearanadvertisement.Wheny
[originaltext]Whenyouturnontheradio,youhearanadvertisement.Wheny
随机试题
Researchcompletedin198foundthatintheUnitedStatessoilerosionA、reducedt
[originaltext]Conversationsarereallykindofinteresting.Iguessit’sa
CenturyTheatre答案在文章第三段中。
A.横断面调查 B.追踪性调查 C.问卷调查 D.筛查 E.半纵向调查选
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
重大的国家统计调查项目,报()审批。A.国务院 B.国家统计局 C.全国人大
(2015年5月)采用( )薪酬策略的企业更容易吸引高素质的求职者。A.跟随型
B
根据《规划环境影响评价技术导则总纲》,生态空间不包括()。A.森林 B.
A.卵巢巧克力囊肿 B.卵巢囊肿蒂扭转 C.急性阑尾炎 D.宫外孕 E.
最新回复
(
0
)