首页
登录
职称英语
1. 目前网络教育形成热潮2.我认为形成这股热潮的原因是……3.我对网络教育的评价
1. 目前网络教育形成热潮2.我认为形成这股热潮的原因是……3.我对网络教育的评价
游客
2024-03-04
65
管理
问题
1. 目前网络教育形成热潮
2.我认为形成这股热潮的原因是……
3.我对网络教育的评价
Online Education
选项
答案
Online Education
Being online is no longer something strange in our life.
To some degree, it has become part of our daily life. We can do a lot of things online, such as searching for information and communicating with friends far and near. But recently another helpful online activity has become very "in". That is online education.
Why could online education be so popular within such a short period of time? Among all the reasons, the quick development of the internet should be the essential one, which makes our dreams of attending class in the distance possible. Another underlying reason is the quick development of both society and technology. Today, modern science and technology are developing at lightening speed. To catch up with the development we all feel an urgent and strong desire to study. However, due to the great pace of modern society, many people are too busy to study full time at school. Online education just comes to their aid.
Personally, I appreciate this new form of education. It’s indeed a helpful complement to the traditional education system. It can provide different learners with more flexible and versatile ways of learning. Most of all, with online education, we can absorb the latest knowledge while working.
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3504715.html
相关试题推荐
【S1】[br]【S8】E该题填入的单词在句中作表语。从语境和句意看,本句表达治病过程中如果没有发现明确的生病原因,那么疾病会被认为是由鬼怪或诅咒引起的,所
Naturaldisasters______(是造成这个国家经济危机的原因).havecontributedtothecountry’secono
【B1】[br]【B20】A、enoughB、muchC、toomuchD、mucC副词词义辨析。指出原因——“(运动)过量”。enough,mu
【S1】[br]【S4】H从句法结构看,该空应填入一个形容词以构成It+be+adj.+todo…结构;从语境看,下文主要论述保护动物的原因及其重要性,故
【B1】[br]【B20】A、sothatB、providingthatC、incaseD、ifA句意理解。本句中前一分句与后一分句构成原因与
【B1】[br]【B13】A、asB、forC、inD、onAas表用途;for表目的或原因;in在……方画;on指“在……方面”,文中此句话意为“
1.目前网络教育形成热潮2.我认为形成这股热潮的原因是……3.我对网络教育的评价
【B1】[br]【B14】A、butB、lestC、soD、becauseD逻辑衔接题。只有当后半句是前半句的原因状语从句时,句意才通顺,意思是“他
【B1】[br]【B18】A、otherB、theC、anotherD、allA文中论述人们吸毒的原因,上一句提到有人是为了减轻压力,忘掉自己遇到的
1.青少年犯罪成为社会焦点,父母应该负责;2.父母应该负责的原因。ShouldParents
随机试题
[img]2020m5s/ct_ve01402001m_etoeiclzp_0211_2020046[/img][originaltext](A)Aclo
Nowscientistscannotrealize______soonthatexistingscientificknowledgeisn
Weallknowwhatanadvertisementis;it’s【B1】______messagethatannounce
[originaltext]Atlunchtime,andsometimesatothertimesintheday,peopl
Accordingtoanthropologists,peopleinpre-industrialsocietiesspent3to
Theuseoftheexpression“Iwon'tbore
肝着,其人常欲蹈其胸上,先未苦时,但欲饮热,其病机属A.肝经气血郁滞 B.饮阻
共用题干 第三篇TheHome-schoolingSometimes,the
证券公司应当于每个交易日()前向交易所报送当日各标的证券融资买人额、融资还款
某护士在给一位乙型肝炎病毒(HBV)携带者注射时,不慎被病人用过的针头刺伤手指。
最新回复
(
0
)