首页
登录
职称英语
[originaltext]M: What a lovely sunny day!W: Yes, Mike. It’s lovely. By the way
[originaltext]M: What a lovely sunny day!W: Yes, Mike. It’s lovely. By the way
游客
2024-03-03
69
管理
问题
M: What a lovely sunny day!
W: Yes, Mike. It’s lovely. By the way, your red coat really suits you. I’m sure you are very happy today.
M: So you really believe that clothes carry a kind of message for other people and that what we put on is in some way a reflection of what we feel?
W: Oh yes, very much so. Now people are beginning to take seriously the idea of a kind of psychology of clothing, to believe that there is not just individual taste in our clothes but also thinking behind what we wear, which is trying to express something we may not even be aware of ourselves.
M: But surely this has always been the case. We all dress up when we want to impress someone, such as for a job interview with a prospective employer. We tend to make an effort and put on something smart.
W: Tree, but that’s a conscious act. What I am talking about is more of a subconscious thing. Take for example the student who is away from home at college or university: if he tends to wrap himself up more than the others, this is because he is probably feeling homesick. Similarly, a general feeling of insecurity can sometimes take the form of over-dressing in warmer clothes than are necessary.
M: Can you give any other examples?
W: Yes. I think people who are sociable and outgoing tend to dress in an extroverted way, preferring brighter or more dazzling colors--yellows, bright reds, and so on. In the same way, that might be seen as parallel with the animal kingdom; aggressive clothes might indicate an aggressive personality or attitude to life. Think about the threat displays used by animals when they want to warn, off opponents.
M: Do you think the care over the way we actually wear our clothes has anything to tell1 us?
W: Yes, indeed. The length, for example, of a man’s trousers speaks volumes about his awareness of his own image. Or, if his trousers are very short or hanging loosely, this probably means he’s absorbed by other things.
选项
A、They may be homesick, and feel insecure.
B、They may try to attract other people’s attention.
C、They are either cold or very sick.
D、They want to protect themselves from physical injuries.
答案
A
解析
[听力原文]
Judging by the extraordinary warm clothes some people wear, what might we learn about them?
信息明示题。由女士所说的probably feeling homesick 和 a general feeling of insecurity可知,A正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3502557.html
相关试题推荐
[originaltext]Duringa1995roofcollapse,afirefighternamedDonaldHerbe
[originaltext]AlmostallstatesinAmericahaveastatefair.Theylastfor
[originaltext]Manypeoplecatchacoldinthespringtimeorfall.Itmakes
[originaltext]Manypeoplecatchacoldinthespringtimeorfall.Itmakes
[originaltext]W:Hey,Bob,guesswhat?I’mgoingtovisitQuebecnextsummer.[
[originaltext]Ifyouvisitabigcityanywhereintheworld,youwillproba
[originaltext]Ifyouvisitabigcityanywhereintheworld,youwillproba
[originaltext]M:Hey,Karen.Youarenotreallyreadingit,areyou?W:Pardon?
[originaltext]M:Hey,Karen.Youarenotreallyreadingit,areyou?W:Pardon?
[originaltext]M:Hey,Karen.Youarenotreallyreadingit,areyou?W:Pardon?
随机试题
______doesnotbelongtoNewEngland.A、MaineB、VermontC、NewYorkD、RhodeIsland
______istheauthorofthefirstAmericanshortstoriesandfamiliaressaysand
FiveBadStudyHabitsIfyouhavepreparedforthetestsformanyhours,andyet
PASSAGETWOItwillmakethesestudentslacksupport.文章最后一段提到,艾拉-伯尼姆认为把精神健康有问题的学生
EffortstoProtecttheEnvironmentMostscientis
BonAppetiteA)Wealllovethefoodwegrowupo
[originaltext]In2012,theMangaloreCityCorporationbannedthemanufactur
沥青和水泥应以()为单位计量。A.千克 B.袋 C.立方米 D.平方
发热恶寒,口微渴的临床意义是()A.里热炽盛 B.外感风热 C.湿热内
沙保弱培养基常用于哪种微生物的培养A.病毒 B.细菌 C.真菌 D.螺旋体
最新回复
(
0
)