首页
登录
职称英语
[originaltext] When Mr. Finch retired, he bought a small cottage in a seaside
[originaltext] When Mr. Finch retired, he bought a small cottage in a seaside
游客
2024-03-03
63
管理
问题
When Mr. Finch retired, he bought a small cottage in a seaside village. The cottage was built in the late sixteenth century, but it was in very good condition. Mr. Finch was looking forward to a quiet life, but in the summer holidays he got a shock. Hundreds of tourists came to the seaside village. Mr. Finch’s cottage was the most interesting building in the village and many of the tourists came to see it. From morning till night there were tourists outside the cottage. They kept looking through the windows and many of them even went into Mr. Finch’s garden. This was too much for Mr. Finch. He decided to drive the unwelcome visitors away, so he put up a notice in the window. The notice said, "If you want to satisfy your curiosity, come in and look around. Price 5 pounds." Mr. Finch was sure that the visitors would stop coming, but he was wrong. The number of visitors increased and Mr. Finch spent every day showing them round his cottage. "I came here to retire, not to work as a guide," he complained. In the end, he sold the cottage and bought a small, modern house. It is an uninteresting little place and no one wants to see it. But it is certainly quiet and peaceful.
选项
A、Because of the beautiful garden in front of it.
B、Because of its old style of architecture.
C、Because it was at the sea side.
D、Because it was the only modern building there.
答案
B
解析
[听力原文]
Why did the tourists come to see Mr. Finch’s cottage?
[听前预测] 四个选项均以Because开头,由此得知本题是询问原因的。A),B),D)选项分别提到garden,architecture, building,由此推测本题可能与某建筑物有关。
[答案详解] 目的原因题[考频:10]。本题关键句为“Mr. Finch’s cottage was the most interesting building in the village and many of the tourists came to see it.”Mr. Finch的小屋是村里最有意思的建筑,许多游客前来参观。通过排除法也可得出答案。Mr. Finch的小屋有花园,但不是吸引游人的原因,排除A);游客到海边游玩是为了过夏天假期,而不是因为小屋建在海边,排除C);小屋建于16世纪,因此不可能是现代建筑,排除D)。故正确答案为D)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3501813.html
相关试题推荐
[originaltext]Allpartsofourbodyage.Andourbraindoestoo.Now,howev
[originaltext]Hello,ladiesandgentlemen.Welcometotoday’slecture.Firs
[originaltext]Hello,ladiesandgentlemen.Welcometotoday’slecture.Firs
[originaltext]Hello,ladiesandgentlemen.Welcometotoday’slecture.Firs
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Readersusingelectronicbooksarelesslikelytoabsorbwhat
[originaltext]Readersusingelectronicbooksarelesslikelytoabsorbwhat
[originaltext]Everyyeararoundnow,tensofthousandsofDVDsofmoviesst
[originaltext]Everyyeararoundnow,tensofthousandsofDVDsofmoviesst
[originaltext]W:Agoodresumepredictshowyoumightperforminthatdesiredf
随机试题
About40percentofAmericansthinkofthemselvesasshy,whileonly20perc
DaretoDreamOurdreamsatnight
Manytheoriesconcerningthecausesofjuveniledelinquency(crimescommitted
ForeignLanguageStudyinAmericaForeignlanguagestudystarts【T1】_____
中国有句古话“劳心者治人,劳力者治于人”。这句话反映了中国传统文化中的等级划分,也直接影响到现代人的职业选择。从事脑力劳动的“白领”成为让人羡慕的对象,
PsychologistGeorgeSpilichandcolleaguesatWashingtonCollegeinChestert
下列不属于面试的特点的是()。A.按照预先设计的程序进行的 B.面试考官与应
易发生血虚病变的脏腑是( )。A.脾、胃 B.肝、肾 C.心、肾 D.心
(2013年真题)甲企业2012年初拥有厂房原值2000万元,仓库原值500万元
已知某分部工程的进度计划如下图单代号网络计划所示,图中节点表示工作,节点上方的数
最新回复
(
0
)