首页
登录
职称英语
[originaltext] If you’re in a western country, you often see people walking t
[originaltext] If you’re in a western country, you often see people walking t
游客
2024-03-03
67
管理
问题
If you’re in a western country, you often see people walking their dogs. It is still true that a dog is the most useful animal in the world. However the reason why one keeps the dog has changed. Once upon a time, a man met a dog and wanted it to help him in the fight against the other animals. And the dog listened to him and did what he told him to do.Later people used dogs for hunting other animals. And dogs did not eat what they got untill their masters agreed. Dogs were also used for driving sheep and guarding chickens. But now people in towns and cities do not need dogs to fight other animals any more. Of course, they keep them to frighten thieves. But the most important reason for keeping dogs is that they feel lonely in the city. For a child, a dog is his best friend when he bas no friends to play with; for a young wife, a dog is her child when she does not have her own; for old people, a dog is also a child when their real children have grown up and left. Now people do not have to use a dog, but they keep it as a friend, just like a member of the family.
选项
A、What dogs can do.
B、How to keep dogs.
C、Dogs and their masters.
D、Reasons for keeping dogs.
答案
D
解析
[听力原文]
What is the passage mainly about?
通过各选项结构可推断本题为归纳总结题。短文前半部分阐述过去人们养狗是为了放养、捕猎等活动,后半部分阐述现在人们养狗是为了与狗为伴。因此本文主题为人们养狗的原因。故正确答案为D)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3501658.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Ican’tbelievemyeyes,Bill.Areyouhavingasaladforlunc
[originaltext]W:Ican’tbelievemyeyes,Bill.Areyouhavingasaladforlunc
[originaltext]W:Ican’tbelievemyeyes,Bill.Areyouhavingasaladforlunc
[originaltext]Hello,everyone!Thereisageneralperceptionthatwecan’t
[originaltext]Hello,everyone!Thereisageneralperceptionthatwecan’t
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Asayoungman,HowardWhiteofPortland,Oregon,playedbask
[originaltext]Asayoungman,HowardWhiteofPortland,Oregon,playedbask
随机试题
Youshouldspendabout20minutesonQuestions14-26whicharebasedonReading
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfindthemselves
Youngboysandgirlsstoodon_______sidesofthestreettowelcomethepresident
【B1】[br]【B19】A、afterB、aboutC、onD、inB本题考查固定搭配。worry后面应该加about,因此,B项是正确答案。
认证机构有着严格的层次结构,按照SET协议的要求,根CA离线并被严格保护,只有在
A.赖氨酸 B.蛋氨酸 C.短链脂肪酸 D.胆固醇 E.二十二碳六烯酸在
A.窦房结 B.心房结 C.房室交界 D.浦肯野纤维 E.心室肌传导速度
公司发生亏损的时候,投资该公司股票的投资者可能面对的风险有( )。A:投资者将
边际产量递减规律发生作用的前提条件是()。A.投入的生产要素价格不变 B.各种
对以下()行为经税务机关责令限期改正而仍未改正者不得领购使用专票。A.不能
最新回复
(
0
)