首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Lesley, again and again these days we hear the words "he’s on
[originaltext]M: Lesley, again and again these days we hear the words "he’s on
游客
2024-03-03
64
管理
问题
M: Lesley, again and again these days we hear the words "he’s on drugs" and many people feel that these illegal drugs are harmful and people should be prevented from getting hold of them in any way at all, because of the damage they can do. What do you feel about this?
W: Oh, yes, you... you’ve got to have some sort of control, because it has been proved that these, some of these things, can do irreparable damage, and I know a horrible story about a 16-year-old kid who is in mental hospital now. She went to a party and she took something there and now she’s convinced she’s an orange and she won’t go out of the room for fear somebody’s going to squash her.
M: Lesley, bow wide spread is the use of so-called illegal drugs in England?
W: Well, as regards cannabis (大麻)... um... I think as yet little is known about it. I think it may be a rash thing to legalize it now when so little is known, but it must he said that no positive harm has been proved.
M: In view of hostility towards the so-called illegal drugs in things like newspapers and television, why do so many young people take drugs?
W: Well, I think there are many reasons. One of the reasons is because of hostility. It’s the job of the younger generation to reject all the values of the older generation, and it’s just as well for human society that this is so, be cause otherwise we would never change it or make it better.
选项
A、Because cannabis proved to be more harmful than tobacco.
B、Because canabis is already so widespread.
C、Because it is not known whether cannabis may be harmful or not.
D、Because canabis is proved to be positively harmful.
答案
C
解析
[听力原文]
Why would legalizing cannabis be unwise?
[听前预测] 四个选项均以Because开头,主语均为cannabis,根据选项内容可推测本题考查的原因与cannabis的害处及普及等有关。
[答案详解] 目的原因题[考频:4]。本题关键句为“I think as yet little is known about it. I think it may be a rash thing to legalize it now when so little is known.”关于大麻,人们知道的还很少,因此使大麻合法化是—个轻率的决定。故正确答案为C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3501599.html
相关试题推荐
[originaltext]Welcometotoday’slecture.I’dliketosaysomethingabouts
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Agrowingnumberofwomenaredevelopingsomethingcalled"c
[originaltext]Arefrigeratorofthefuturethattellsyouwhattocookwith
[originaltext]Arefrigeratorofthefuturethattellsyouwhattocookwith
[originaltext]Arefrigeratorofthefuturethattellsyouwhattocookwith
[originaltext]W:OK,I’vegotallthepaperworkhereforyourapplication.Ever
[originaltext]W:OK,I’vegotallthepaperworkhereforyourapplication.Ever
[originaltext]M:ItsaysherethatyougraduatedfromUniversityofPennsylvani
随机试题
Havingalargerassortmenttochoosefromincreasesconsumers’expectations
Goodjobsarescarcethesedays,withroughly15millionAmericansoutofwo
Childrenoftenhave【C1】______moresensethantheir【C2】______.Thissimpletr
Thevalueofourhousesoared,enablingusto______alargerplace.A、tradedown
A.单萜B.三萜C.二萜D.倍半萜E.都不是人参皂苷是
多油断路器引线或接线端子发热相间温差不超过(____)K,为一般缺陷。(A)10
商业秘密是指不为公众所知悉、能为权利人带来经济利益,具有实用性并经权利人采取保密
低市净率和低市盈率的股票,其价格被低估的可能性较低,而被高估的可能性则较高。()
个人贷款客户定位包括()。A.合作单位定位 B.贷款客户定位 C.合作单位
在给社区口腔保健人员讲课时,吴教授特别强调了残疾人口腔健康的主要问题是A.牙列不
最新回复
(
0
)