首页
登录
职称英语
Car crashes are the leading cause of injury and death among U.S. children, and t
Car crashes are the leading cause of injury and death among U.S. children, and t
游客
2024-03-03
55
管理
问题
Car crashes are the leading cause of injury and death among U.S. children, and though most of us now think of car seats as standard baby equipment, about half of all children under the age of four who died in vehicle accidents last year were not restrained. It is calculated that only about two-thirds of children ages five to fifteen buckle their seat belts.
Moreover, the traffic-safety agency estimates that even among parents who always strap their children in, 85% are not doing it properly. They often don’t know where best to place the kids, don’t use the proper restraint for their age and weight, or don’t install the safety seats properly. Despite the reports about front seats collapsing onto back seats when certain car models get in accidents, the safest place in the car for any child up to the age of 12 is still the back seat. Babies up to 9 kg and one year old should ride in rear-facing infant seats.
Never place a child under age 12 in the front seat with a working passenger-side air bag. These devices are discharged at 320 km/h and can be triggered by low-speed fender benders. They have killed 77 kids in the U.S. since 1993. If you must place a child in front, make sure the passenger-side bag is switched off.
Children over age one should ride in forward-facing safety seats with a five-point harness system. A child who weighs at least 18 kg or at least 1m high can graduate to a booster seat that elevates her so that the standard shoulder and lap belt fits properly. [br] What does the word "graduate" (Line 2, Para. 4) mean?
选项
A、Finish schooling.
B、Change to something else.
C、Collapse.
D、Stand.
答案
B
解析
语义题,文章最后一段指出,“体重超过18公斤或高于1米的孩子可以______ 儿童增高座椅,”选项中 A意为“毕业”,B意为“改换”,C意为“倒塌”,D意为“站立”,只有B符合句意,为答案
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3501027.html
相关试题推荐
Accordingtothetext,sellingproductstochildrenintoday’ssocietyis______
Accordingtothetext,sellingproductstochildrenintoday’ssocietyis______
Manyparentsare【S1】______aboutthefactthattheirchildrenplaymanyvid
【B1】[br]【B11】[originaltext]HowtoprotectchildrenWebfansfromunsuitab
【B1】[br]【B6】[originaltext]HowtoprotectchildrenWebfansfromunsuitabl
【B1】[br]【B3】[originaltext]HowtoprotectchildrenWebfansfromunsuitabl
HowtoprotectchildrenWebfansfrom【B1】______materialon-linewhileenco
【B1】[br]【B19】A、causingB、leadingC、resultingD、arisingAcause“引起”,是及物动词;lead和r
[audioFiles]audio_eufm_j65_001(20082)[/audioFiles]A、Theyhavetwochildrenalre
[originaltext]Inbringingupchildren,everyparentwatcheseagerlythechi
随机试题
minipresentation’—about6minutesInthispartofthetestyouareaskedtog
Greatworksareperformednotbystrengthbutbypersistence.A、permanenceB、prol
[originaltext]M:Therearemanyjobsofferedinthiscareerfair.W:Yes,what
[originaltext]W:Hi.Mike.Howdidyourweekendgo?M:Fine.Iwentbacktovi
It’sNeverTooLatetoStartExerciseResearc
Thedictionaryisoftenusedtodeterminethecorrectspellingofwords,or
某一级公路采用了水泥混凝土路面结构,路面设计强度为5.0MPa,请回答以下问题:
请分别从主、客观方面说明辛亥革命失败的原因。
适宜用开窍剂治疗的证候是A.阳明腑实,神昏谵语 B.阴虚风动,神倦瘛疭 C.
患者,女,56岁,半年前出现胸闷、气短症状,1个月前心脏彩超检查提示风湿性心脏病
最新回复
(
0
)