首页
登录
职称英语
The next time you attend a social function or go to a place where people meet an
The next time you attend a social function or go to a place where people meet an
游客
2024-03-03
70
管理
问题
The next time you attend a social function or go to a place where people meet and interact, take note of the number of people who have adopted the identical gestures and posture of the person with whom they are talking. This "carbon copying" is a means by which one person tells the other that he is in agreement with his ideas and attitudes. By this method, one is non-verbally saying to the other, "As you can see, I think the same as you, so I will copy your posture and gesture."
This unconscious mimicry is quite interesting to observe. Take for example, the two men standing at the hotel bar. They have mirrored each other’s gestures and it is reasonable to assume that they are discussing a topic upon which they have the same thoughts and feelings. If one man uncrosses his arms and legs or stands on the other foot, the other will follow, lf one puts his hand in his pocket, the other will copy and this mimicry will continue for as long as the two men are in agreement.
This copying also occurs among good friends or people at the same status level and it is common to see married couples walk, stand, sit and move in identical ways. People who are strangers, however, studiously avoid holding mutual positions. The significance of carbon copying can be one of the most important non-verbal lessons we can learn, for this is one way that others tell us that they agree with us or like us. It is also a way for us to tell others that we like them, by simply copying their gestures.
If an employer wishes to develop an immediate rapport and create a relaxing atmosphere with an employee, he needs to copy the employee’s posture to achieve the end. Similarly, an up-and-coming employee may be seen copying his boss’ gestures in an attempt to show agreement. Using the knowledge, it is possible to influence a face-to-face encounter by copying the positive gestures and postures of the other person. This has the effect of putting the other person in a receptive and relaxed frame of mind and he can "see" that you understand his point of view. [br] What is "carbon copying" according to the passage?
选项
A、To adopt identical gesture of others.
B、To repeat what others have said.
C、To show agreement with others.
D、To mock others.
答案
A
解析
细节题,问题问到一个概念的意思,这个概念是本文的关键词,反复出现在文章的各处,根据第一段最后一句选择答案A
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3500480.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Whichuniversitydoyouthinkyou’dliketoattend?W:Well,I
[originaltext]M:Whichuniversitydoyouthinkyou’dliketoattend?W:Well,I
[originaltext]M:Whichuniversitydoyouthinkyou’dliketoattend?W:Well,I
Formostpeople,theword"fashion",means______.[br]Newspapers,radio,telex
Formostpeople,theword"fashion",means______.[br]Nowquitealotofstude
Formostpeople,theword"fashion"means"clothes".Whenpeopleasktheque
【S1】[br]【S8】I该句中will后接动词,I项function可作动词用,意思为“起作用”。
Duringthe19thcentury,itwascommontohearpeopleinEuropeandAmerica
Whateffectdoesexcessivepositiveionizationhaveonsomepeople?[br]Accordi
[originaltext]Somepeoplehaveverygoodmemories,andcaneasilylearnqui
随机试题
(Although)thewagesforallthemembersoftheworkingstaff(increaseregularl
Longbefore"crossover"and"eclectic"becamepartofthejournalisticvernacu
Howcanstudentsimprovetheirreadingspeed?Theymayimprovetheirreadingspe
Darwinproposedthetheoryofsexualselectiontoexplaintheorigin
WhichismostappropriatetodescribeSallyaftershecamebackschool?[br][o
并行通信时数据的各个位同时传送,可以字或字节为单位同时并行进行。()
公示:任命A.推理:判断 B.呼吸:生存 C.排练:录像 D.答辩:毕业
(2020年真题)下列各项中,对于“预付账款”科目所属明细科目的期末贷方余额,应
符合通信机房抗干扰要求的有( )。 A.远离110KV以上的超高压变电站 B
男,83岁,劳累时胸痛,慢性阻塞性肺疾病30年,慢性肾脏疾病20年,查体:R2
最新回复
(
0
)