首页
登录
职称英语
To understand the marketing concept, it is only necessary to understand the
To understand the marketing concept, it is only necessary to understand the
游客
2024-03-02
64
管理
问题
To understand the marketing concept, it is only necessary to understand the difference between marketing and selling. Not too many years ago, most industries concentrated primarily on the efficient production of goods, and then relied on "persuasive salesman ship" to move as much of these goods as possible. Such production and selling focuses on the needs of the seller to produce goods and then convert them into money.
Marketing, on the other hand, focuses on the wants of consumers. It begins with first analyzing the preferences and demands of consumers and then producing goods that will satisfy them. This eyeontheconsumer approach is known as the marketing concept, which simply means that instead of trying to sell whatever is easiest to produce or buy for resale, the makers and dealers first endeavor to find out what the consumer wants to buy and then go about making it available for purchase.
This concept does not imply that business is benevolent(慈善的) or that consumer satisfaction is given priority over profit in a company. There are always two sides to every business transaction—the firm and the customer—and each must be satisfied before trade occurs. Successful merchants and producers, however, recognize that the surest route to profit is through understanding and catering to customers. A striking example of the importance of catering to the consumer presented itself in mid1985, when Coca Cola changed the flavor of its drink. The nonacceptance of the new flavor by a significant portion of the public brought about a prompt restoration of the Classic Coke, which was then marketed alongside the new. King Customer ruled! [br] According to the passage, "to move ms much of these goods as possible" (Sentence 2, Paragraph 1)means "______".
选项
A、to sell the largest possible amount of goods
B、to transport goods ms efficiently as possible
C、to dispose of these goods in large quantities
D、to redesign these goods for largescale production
答案
A
解析
原文理解题。通过回原文定位可知,本题对应于第一段的第二句话“... most industries concentrated primarily on the efficient production of goods, and then relied on ’persuasive salesmanship’ to move as much of these goods as possible. Such production and selling focuses on...”。这一题其实考的是指代关系,后一句的production对应于前文的the efficient production of goods,而后一句的selling对应的正是前文的to move as much of these goods as possible,所以答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3498618.html
相关试题推荐
Inmanyways,though,definitionofsuchskillsisquiteunnecessaryforan
【B1】[br]【B2】A、understandB、believeC、hopeD、knowC近义词的基本意思辨析。“希望”邻近的脂肪消耗掉,在此符合
【B1】[br]【B15】A、attractionB、attentionC、conceptionD、investigationB本题考查的是词义辨析
Iamafraid_____________(你误解了我).ofyourmisunderstandingme/thatyoumisunderst
[originaltext]M:MissBarnes,Iunderstandthatyouarequitting.W:That’srig
【B1】[br]【B2】A、notionsB、noticeC、noteD、conceptA近义词比较。notionn.概念,观念,主张,打算,想法
【S1】[br]【S9】C此处应选择一个名词,作句子的主语。根据上下文的内容可排除其他名词选项,剩下C)priority和L)concept。因为下文的
【B1】[br]【B14】A、understandableB、OKC、irrationalD、riskyC逻辑分析题。根据并列连词and之后的ine
[originaltext]W:Justafewremindersarenecessarybeforeyouclimbin.First,
[originaltext]W:Justafewremindersarenecessarybeforeyouclimbin.First,
随机试题
TheAustriaBigDry______.[originaltext]Australia’sBigDrycontinuestot
[originaltext]FewpeoplecanstandforthespiritofearlierAmericaasmuc
著作权中具有“一次用尽”特点的权利是( )。A.署名权 B.改编权 C.翻
重大事故,是指造成10人以上30人以下死亡,或者()以下重伤,或者5000万元
下列关于肝硬化的叙述何者是正确的是A.肝硬化时,肝糖原合成增多 B.肝硬化时,
营业性演出许可证及备案证明文件印制规范要求填写内容应当与( )实际许可的情况一
.在一个给定时刻,每个国家的资本、劳动力和资源等禀赋是给定的。发展中国家和发达国
某三级耐火等级的木器加工厂房,共2层,建筑高度为12m,建筑平面尺寸为72m×3
贷款的回收是指借款人按借款合同约定的还款计划、还款方式及时、足额地偿还()
下列哪些行为成立共同犯罪?()A.甲在某网站发布出售枪支、子弹的广告,网站
最新回复
(
0
)