首页
登录
职称英语
Exercise is one of the few factors with a positive role in longterm maintenance
Exercise is one of the few factors with a positive role in longterm maintenance
游客
2024-03-02
65
管理
问题
Exercise is one of the few factors with a positive role in longterm maintenance of body weight. Unfortunately, that message has not gotten through to the average American, who would rather try switching to "light" beer and lowcalorie bread than increase physical exertion. The Centers for Disease Control, for example, found that fewer than onefourth of overweight adults who were trying to shed pounds said they were combining exercise with their diet.
In rejecting exercise, some people may be discouraged too much by calorieexpenditure charts, for example, one would have to briskly walk three miles just to work off the 275 calories in one delicious Danish pastry. Even exercise professionals concede half a point here. "Exercise by itself is a very tough way to lose weight." said York Onnen, program director of the President’s Council on Physical Fitness and Sports.
Still exercise’s supporting role in weight reduction is vital. A study at the Boston University Medical Center of overweight police officers and other public employees confirmed that those who dieted without exercise regained almost all their old weight, while those who worked exercise into their daily routine maintained their new weight.
If you have been sedentary (极少活动的) and decide to start walking one mile a day, the added exercise could burn an extra 100 calories daily. In a year’s time, assuming no increase in food intake, you could lose ten pounds. By increasing the distance of your walks gradually and making other dietary adjustments, you may lose even more weight.
[br] "Even exercise professionals concede half a point here" (Line 3, Para. 2) means "They ______."
选项
A、agree that the calories in a small piece of pastry can be difficult to work off by exercise
B、partially believe diet plays a supporting role in weight reduction
C、are not fully convinced that dieting can help maintain one’s new weight
D、are not sufficiently informed of the positive role of exercise in losing weight
答案
B
解析
语义理解题。文章第二段提到了concede half a point,在此意思为“承认对方有一定的道理”。 concede一词表明专家说的不是很情愿.下文又引用了这些运动专业人士的话说“仅靠运动来减肥实在太难了。”换句话说,他们认为,应该将“食物减肥和运动减肥结合起来”。因此,我们可以确定选项B“他们部分地认为食物减肥可以起到支持作用”与文中意思相符,为该题正确答案.选项A“认同一小块儿甜饼的卡路里很难通过锻炼消耗掉”是对上句例子的字面解释,不够深刻,不是答案。选项C“并没有完全被说服,认为节食可以保持人的新体重”及选项D对运动在减肥方面的积极作用了解得不多文中没有提及,故排除.
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3498542.html
相关试题推荐
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligence.Thefirs
Thepassageintroducessomekindsoftaxesandthefactorstojudgeatax.[br]
Thepassageintroducessomekindsoftaxesandthefactorstojudgeatax.[br]
Thepassageintroducessomekindsoftaxesandthefactorstojudgeatax.[br]
【B1】[br]【B6】A、exercisedB、examinedC、protectedD、curedA单词意思辨析。只有不“锻炼的”肌肉才会很快松
Whateffectdoesexcessivepositiveionshaveonsomepeople?[br]Peopleshould
Whateffectdoesexcessivepositiveionshaveonsomepeople?[br]Byobserving
Whateffectdoesexcessivepositiveionshaveonsomepeople?[br]Accordingto
Wisebuyingisapositivewayinwhichyoucanmakeyourmoneygofurther.T
【B1】[br]【B5】A、negativeB、positiveC、harmfulD、abeneficialB
随机试题
WhatwasMattRyan’sfirstjob?[br][originaltext]W:MattRyan,couldyoutell
[originaltext]W:WillyoupleasereturnthesebookstoBobwhenyouseehim?M
[originaltext]M:Hi,Jane.Whatareyoudoinghere?W:Hi,Steve.I’mhavinga
公共生活的鲜明特点是:()A、透明性 B、开放性和透明性 C、开放性 D
使用电磁操动机构的断路器进行合闸操作时,应注意观察合闸电源回路所接直流电流表的变
以下各项中,不属于市场环境调查内容的是( )。A.技术发展环境 B.人口资源
漏肩风常见病因为A.风寒侵袭肩部 B.体虚气血不足肩失所养 C.劳作过度
戴尔计算机公司的组织形式属于()。A.事业部制形式 B.团队结构形式 C.
(2018年真题)在中央银行资产负债表中,负债方的主要项目是()。A.政府存款
关于工程建设国家标准的说法正确的是( )。 A.工程建设强制性国家标准的立项
最新回复
(
0
)