首页
登录
职称英语
Should a university graduate with a computer science degree seek a position
Should a university graduate with a computer science degree seek a position
游客
2024-03-01
67
管理
问题
Should a university graduate with a computer science degree seek a position in a large, possibly multinational company or in a smaller organization?
Advice on this was divided, although the pros and cons (正反两方面的理由) are fairly clear. If you join a small company, you can get a clearer all-around picture of how business works and gain experience in many fields. If you join a large organization, you can benefit from its in-house training programs and form experience gained by working on large projects.
Vigrom Chaisinthop is TN Information Systems managing director. He said that by joining a big organization, a graduate would get experience on projects working with teams of 50 to 60 people. This would provide good experience in learning how to do a big project.
However, if they were to join a smaller company, they would have more opportunity to explore more areas, possibly spanning both hardware and programming. This might allow a person to be more creative.
Compaq managing director Kongkiet Washington said he believed that it would be more beneficial to work for a smaller company. He said that graduates would like to see many aspects of a business and be able to understand "the big picture". He also suggested that a graduate should start with an established organization, so that he can learn about process and discipline for at least three to five years.
But whether big or small, TN’s Vigrom noted that half of all graduates would not make their decision based on this question alone. Parents who tended to favor state enterprises from a job security standpoint also had a large say in the choice. [br] People have divided opinions about ______.
选项
A、the benefits a big company provides to graduates
B、the advantages a small company offers to graduates
C、whether graduates should work for a large or a small company
D、whether graduates can gain different experience
答案
C
解析
此题问人们对什么有不同的理解。根据第一、二段可以看出,C项是答案。第二段第一句中的this指代的是第一段的意思。人们的分歧在于哪种企业更适合毕业生就业。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3497347.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B7】A、degreesB、waysC、kindsD、valuesD推导题。从上下文的意思来看,这里应该是“价值”。
Whateffectdoesexcessivepositiveionshaveonsomepeople?[br]Peopleshould
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositionentitledAnInt
[audioFiles]audio_eufm_j08_001(20082)[/audioFiles]A、Themanshouldwatchadiff
Thepassagegivesageneraldescriptionofthecompositionandoperationofthe
Thepassagegivesageneraldescriptionofthecompositionandoperationofthe
Thepassagegivesageneraldescriptionofthecompositionandoperationofthe
Thepassagegivesageneraldescriptionofthecompositionandoperationofthe
Thepassagegivesageneraldescriptionofthecompositionandoperationofthe
Insciencethemeaningoftheword"explain"sufferswithcivilization’seve
随机试题
[originaltext]W:TangLin?M:Yes!W:Pleasesitdown.M:Thankyouverymuch.
WhatdidHaldo?[originaltext]W:Hal,howlongdidittakeyoutofinishMr.Wi
If1999wastheyearofe-commerce—anditwas,oh,itwas!—thentheguywho
不属于心肌梗死中医病因的是( )。A.免疫因素 B.遗传因素 C.季节性
阅读材料。完成第19-21题。 臧克家《闻一多先生的说和做》原文 “人家
具有平肝疏肝作用的药物是A.钩藤 B.薄荷 C.柴胡 D.刺蒺藜
实验室中抗血清制备后,抗体特异性鉴定最常采用的方法是A.单向免疫扩散B.双向免疫
从所给的四个选项中选出一个最合适的填入到问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
社区居民骨干的培养一般会采取()方式进行。A.集中辅导 B.个别辅导 C.直
贴近地面低层空气中SO2污染的主要来源是( )。A.小型取暖锅炉和民用煤炉
最新回复
(
0
)