首页
登录
职称英语
Vegetable gardening is the relaxing art and science of turning a love for gr
Vegetable gardening is the relaxing art and science of turning a love for gr
游客
2024-03-01
62
管理
问题
Vegetable gardening is the relaxing art and science of turning a love for growing plants into a productive activity.
Many things make it a national hobby for both the young and old. For a large number of people, seed catalogs and the thoughts of spring gardening will provide a happy escape from winter boredom.
Vegetable gardeners agree that many home-grown vegetables picked at their best are superior to those vegetables purchased from markets. From spring through late fall, a well-planned and well-kept garden can provide a supply of fresh vegetables, thus increasing the nutrition (营养) in the family diet. Freezers make it possible to keep some of the vegetables to be enjoyed at a later date. Other vegetables can be stored for a few months in a cool area.
Having vegetables in the backyard makes home gardening appealing for many people. In addition, vegetable gardening provides exercise and fun for both urban and suburban families.
Although the money spent for a garden may be little, one cannot escape the fact that gardening requires hard work and time. Many of the gardening tasks must be performed at times that are most inconvenient. Not doing jobs that should be done on a regular basis may result in failure and a negative feeling toward gardening.
One should not plant a garden that is too large to care for. A small well-kept garden is more enjoyable and profitable than a large neglected one.
Vegetables do well in full sunlight and need at least five or six hours of sun during the middle of the day. Too much shading results in poor plants and few vegetables. If possible, the garden should be near the house so the gardener can work in it at odd moments. [br] Why do many people like vegetable gardening?
选项
A、Because gardening is something like art and science.
B、Because they regard it as a productive activity.
C、Because it gives them pleasure to spend time in winter.
D、Because vegetables can grow in gardens even in winter.
答案
C
解析
此题问为什么许多人喜欢种菜。根据第二段第二句“For a large number of people,seed catalogs and the thoughts of spring gardening will provide a happy escape from winter boredom.”可以得知,C项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3496585.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Didyoufinishthatpaperforyourpoliticalscienceclass?It
Arecentphenomenoninpresent-dayscienceandtechnologyistheincreasing
IntheUnitedStatesthescienceofclimatechangestillremainsacontrover
【B1】[br]【B10】A、followingB、returningC、flowingD、pouringC词义辨析题。根据句意可知,长颈鹿头低下的
[audioFiles]audio_eufm_j01_127(200910)[/audioFiles]A、Thescienceblock.B、Thel
Thispassagegivesinstructionsinusingthetumble-drier.[br]Turningthetime
Manyfieldsofsciencestandtogainfromtheongoinganalysisofthehuman
Manyfieldsofsciencestandtogainfromtheongoinganalysisofthehuman
Manyfieldsofsciencestandtogainfromtheongoinganalysisofthehuman
[originaltext]Theworld’ssmartestadolescenceinmathematicsandsciencea
随机试题
ReadingforpleasureistheeasiestwaytobecomeabetterreaderinEnglish
Directions:Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarer
IntheUnitedStates,thefirstdaynurserywasopenedin1854.Nurserieswe
[originaltext]AbrahamLincolnwasborninalogcabininKentuckyonFebruar
每个人都知道,学习对一个人的成长是至关重要的。Asisknowntoall,learningisimportanttoone’sgrowi
上海公积金管理中心推出的“以房自助养老”协议约定:()岁以上的老年人,可以将自己
服用后宜多饮水的药物是A:健胃消食片 B:止咳糖浆 C:扑热息痛(对乙酰氨基
某单位向商店订购定价为100元的某商品80件,单位订货员向商店经理提出:“如果商
女性,45岁,活动后心悸气促15年,加重伴双下肢水肿3个月,近1周不能平卧。体查
下列关于城镇土地使用税的纳税义务发生时间,表述错误的是( )。 A.纳税人购
最新回复
(
0
)