首页
登录
职称英语
The wonders which medical workers have already brought about in the diagnosi
The wonders which medical workers have already brought about in the diagnosi
游客
2024-02-28
61
管理
问题
The wonders which medical workers have already brought about in the diagnosis and treatment of disease suggest that a time may come when the physician will be able to analyze most illnesses as soon as they start, and cure them before damage results. How soon this "golden age of healing" arrives will depend greatly on how close is the collaboration between research workers in medicine and those who Work in the sciences on which medicine depends. The physician has long relied on the chemist for curative drugs and on the physicist for diagnostic instruments and healing rays. In the one field new materials and in the other new devices are being produced in increasing numbers, helping to make imminent new miracles of medicine.
The X-ray and the microscope (显微镜) have extended the vision of the medical observer until he can see through ten inches of living flesh or into a single tissue cell (细胞组织), yet similar but much more powerful tools still await development. Modem electrical devices enable him to listen to faint murmuring of the life processes, or to measure feeble currents arising from heart and brain and nerve; yet electrical body measurements are but little understood. Now newly discovered atomic rays are being brought to help him destroy malignant invaders of the human system, and there is every reason to believe that even more curative rays await discovery. [br] Which of the following statements is true?
选项
A、The physician has been able to make wonders alone in the world of medicine.
B、The cooperation between research workers in medicine and in the related sciences will bring about a "golden age of healing".
C、The X-ray and the microscope have been of little help in uncovering truth.
D、Medical workers fully understand electrical body measurements.
答案
B
解析
细节题。第一段第二句“How soon this‘golden age of healing’arrives will depend greatly…those who work in the sciences on which medicine depends”与B项符合。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3491604.html
相关试题推荐
Onthenightoftheplay,Albertwasalreadymade-upand【B1】______inhispolice
Onthenightoftheplay,Albertwasalreadymade-upand【B1】______inhispolice
Onthenightoftheplay,Albertwasalreadymade-upand【B1】______inhispolice
Onthenightoftheplay,Albertwasalreadymade-upand【B1】______inhispolice
Onthenightoftheplay,Albertwasalreadymade-upand【B1】______inhispolice
Withtheadvancementofmedicaltechnologyandsocialwelfare,oldageis,toma
Withtheadvancementofmedicaltechnologyandsocialwelfare,oldageis,toma
Withtheadvancementofmedicaltechnologyandsocialwelfare,oldageis,toma
Withtheadvancementofmedicaltechnologyandsocialwelfare,oldageis,toma
Withtheadvancementofmedicaltechnologyandsocialwelfare,oldageis,toma
随机试题
Whenwillthemeetingbegin?[originaltext]M:Whenwillthemeetingbegin,Mary?
ThereareAonlytwothingsworthBtoreadCinthisnewspaper—theTVlistingsand
[A]growing[B]trade[C]host[D]rarely[E]faster[F]tourism[G]claiming[H]slower[I]pol
[originaltext]ZoeChamberswasasuccessfulPR(PublicRelations)consultant
[originaltext]W:Hello,Sam.ThisisPaulaHanson.Sorrytobotheryou,butI’m
以下关于创业板上市公司非关联交易信息披露的说法,符合相关规定的有( )。 Ⅰ
()需要约定存期。A:活期储蓄 B:定活两便储蓄 C:整存整取 D:个人通
下列关于影响胃肠道吸收的因素中叙述正确的是A:血流速率对易吸收的药物影响较小
诗歌绝不能仅仅停留在纸质媒体上,要充分利用舞台、影视等多种平台,这样才能为人民群
参与组成复合体I的组分是 A.FMNB.Cytc1C.CytaD.
最新回复
(
0
)