首页
登录
职称英语
The seven crew members of the space shuttle Discovery will arrive at Kennedy
The seven crew members of the space shuttle Discovery will arrive at Kennedy
游客
2024-02-28
12
管理
问题
The seven crew members of the space shuttle Discovery will arrive at Kennedy Space Center on Tuesday to take one of the biggest risks of their lives. They have a 1-in-100 chance of dying during their spaceflight next month. Those, at least, are the official odds that NASA (National Aeronautics and Space Administration [美国]国家航空和宇宙航行局) has long given.
That is because two top officials at NASA took the unusual step of dissenting from the space agency’s decision to go ahead with the launch without fixing the potentially catastrophic problem of foam falling off the external fuel tank—the very problem that doomed Columbia 3 and 1/2 years ago.
The agency’ s safety director and chief engineer wanted to wait and fix the problem. But NASA Administrator Michael Griffin decided a July 1 launch is worth the added risk for a variety of masons. "It’s a difficult decision, highly technical, highly subtle, very subtle, involves lots of assessment of statistical risks," Griffin said in an interview with The Associated Press. "What’s really instructive is the way the various players in this controversial choice—from the head of NASA to the safety director to the astronauts themselves—are not only using the facts, but their individual unique perspectives in trying to figure out what’s right or what’s safe.". [br] Why is the spaceflight of the seven crew members of the space shuttle Discovery called one of the biggest risk of their lives?
选项
答案
Because they have a 1-in-100 chance of dying.
解析
这是一道细节题。第一句提到他们面临最大生命危险的挑战,而第二句解释了原因是他们有百分之一的死亡的可能性。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3490390.html
相关试题推荐
Whennextyear’scropofhigh-schoolgraduatesarriveatOxfordUniversityi
[originaltext]W:Iwaiteduntil10:20foryou.M:Imusthavearrived8minutes
[originaltext]W:Iwaiteduntil10:20foryou.M:Imusthavearrived8minutes
[originaltext]W:Iwaiteduntil10:20foryou.M:Imusthavearrived8minutes
[originaltext]W:Iwaiteduntil10:20foryou.M:Imusthavearrived8minutes
InElizabethanEngland,themwerelawstopreventmembersoftherabblefrom
InElizabethanEngland,themwerelawstopreventmembersoftherabblefrom
InElizabethanEngland,themwerelawstopreventmembersoftherabblefrom
HowtoGetaGreatIdeaTheguestshadarrived,
HowtoGetaGreatIdeaTheguestshadarrived,
随机试题
I’veneverseen______matchbefore.A、suchanexcitingB、soanexcitingC、sucha
Musiccomesinmanyforms;mostcountrieshaveastyleoftheirown.【C1】___
Learningdoesnothappenpassively.Itisanactivitythatapersondoes.It
[originaltext]M:Soyouaregoingtobewritingfortheschoolnewspaper?W:Ye
疏散走道的布置应简明直接,设置尽量避免曲折和袋形走道,并按规定设置疏散指示标志和
()级以上大风、大雾、大雨和大雪天气应暂停在脚手架上作业。A.8 B.7
有的教育保险提供教育金,还提供( )。A.医疗费 B.安家费 C.生育费
下列各项中,不符合内部牵制的要求的是()。A、出纳人员管票据 B、出纳人员
D饭店是一家主要靠银行贷款建设的、以接待年轻“白领”为主的精品商务饭店,拥有15
按照费用构成要素划分的建筑安装工程费,下列属于施工机械使用费的有()。A.
最新回复
(
0
)