首页
登录
职称英语
[originaltext] (29) In Britain and other countries, young people sometimes t
[originaltext] (29) In Britain and other countries, young people sometimes t
游客
2024-02-26
76
管理
问题
(29) In Britain and other countries, young people sometimes take a "gap year", a year off between high school and college. This idea never gained a big following in the United States. Recent news reports have suggested that interest may be growing, though there are no official numbers.
Mister Deacon says the most common reason is to have a chance to travel. (30) But he says international students may take a gap year to meet requirements at home for military duty.
Some high school graduates see a year off as a chance to recover after twelve years of required education. But it can also give students a chance to explore their interests.
Many colleges and universities support gap-year projects by permitting students to delay their admission. Experts say students can grow emotionally and intellectually as they work at something they enjoy.
Of course, a gap year is not for everyone. Students might miss their friends who go on directly to college. (31) And parents might worry that their children will decide not to go to college once they take time off. Another concern is money. A year off, away from home, can be costly.
Holly Bull is the president of the Center for Interim Programs. (32) Her company specializes in helping students plan their gap year. She notes that several books have been written about this subject. She says these books along with media attention and the availability of information on the Internet. have increased interest in the idea of a year off.
选项
A、Because they want to travel to broaden their horizon.
B、Because they want to explore what they are interested in.
C、Because they need to go back to serve military duty.
D、Because they need to recover after twelve years of required education.
答案
C
解析
问题的关键问是international students。文章提到But he says international students may take a gap year to meet requirements at home for military duty. 即国际学生休学一年的原因一般可能是要回国服兵役。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3484067.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Excuseme,Iunderstandthatthisofficehelpsstudentswithh
[originaltext]M:Excuseme,Iunderstandthatthisofficehelpsstudentswithh
[originaltext]M:Excuseme,Iunderstandthatthisofficehelpsstudentswithh
[originaltext]W:TheAmericanscamefromAmerica.That’seasy,isn’tit?M:I’m
[originaltext]W:TheAmericanscamefromAmerica.That’seasy,isn’tit?M:I’m
[originaltext]TheancientEgyptiansbelievedstronglyinlifeafter-death.
[originaltext]M:Idon’tknowhowtoprogrammyVCR.W:Whydon’tyoureadthe
[originaltext]M:Idon’tknowhowtoprogrammyVCR.W:Whydon’tyoureadthe
[originaltext]M:Idon’tknowhowtoprogrammyVCR.W:Whydon’tyoureadthe
Ouraimisto__________________(全心全意为人民服务).servethepeoplewhole-heartedly
随机试题
Withover60,000productsavailable,weareabletoprovideyouwiththetopbran
[originaltext]PCBs,weremanufacturedfromthe1920s,butwerebannedinthe
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaycommentingonthere
Hecamehomeaftermidnight,and________,hewasdrunk.Thatmadehisparentsa
某5层冷库建筑,每层冷间面积为3800㎡,该建筑的耐火等级可为()。A.一级
沥青混合料稳定度试验温度是()。A.50℃ B.60℃ C.65℃ D.
通常将那些经营业绩较好,具有稳定且较高的现金股利支付的公司股票称为()。A.
患者男,43岁。干咳3年余。近1个月来,因过于劳累,咳嗽加剧,痰中带血丝,自觉手
下列关于国库集中支付业务,表述正确的有( )。 A.实行国库集中支付的单位,
下列关于安全生产责任的说法中,正确的有()。A.实行总承包的由总承包单位负责,分
最新回复
(
0
)