首页
登录
职称英语
[originaltext] How do the birds manage to find their way? There seems to be
[originaltext] How do the birds manage to find their way? There seems to be
游客
2024-02-25
81
管理
问题
How do the birds manage to find their way? There seems to be no single answer: (32)they use many methods. Some we are beginning to understand; and there may be some that depend on abilities we have not yet suspected. (33) Many birds certainly follow major geographical features. Migrants follow recognized land, fly over familiar sea and arrive at their summer homes.
But all birds cannot use such straightforward methods. An Arctic sea bird, for example, has to fly at least 3,000 kilometers across the Antarctic Ocean with no land to guide it. We know that some birds flying at night, (34) navigate by the star for on cloudy nights they tend to get lost.
Day-flying birds may use the sun. If they are to do so, they must (35) have a precise sense of time. Still others appear to be able to use the earth’s magnetic field as a guide. So it seems that many migrating birds must carry in their brains a clock, a compass and the memory of a map.
选项
A、They use a map and the memory of location.
B、They use the sun and the stars.
C、They use a map and the earth’s magnetic field.
D、They have precise sense of time or may use the earth’s magnetic field.
答案
D
解析
此题的问题是:"How do day-flying birds find their way?"根据"day-flying"可排除B项。整篇文章讲的是鸟如何确定飞行方向,找到迁徙的正确路线。而鸟是不可能用地图的,文中的"the memory of a map"指的是对地貌的记忆,而非真的地图。只有D项最符合要求。"Day-flying birds may use the sun. If they do so, they must have a precise sense of time. Still others appear to be able to use the earth’s magnetic field"。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3482505.html
相关试题推荐
[originaltext]Doyouhavetroublesleepingatnight?Thenmaybethisisfor
[originaltext]Doyouhavetroublesleepingatnight?Thenmaybethisisfor
[originaltext]W:WhatdoyouthinkIshouldweartothepartytonight?M:Oh,I
[originaltext]W:WhatdoyouthinkIshouldweartothepartytonight?M:Oh,I
[originaltext]W:WhatdoyouthinkIshouldweartothepartytonight?M:Oh,I
[originaltext]W:WhatdoyouthinkIshouldweartothepartytonight?M:Oh,I
[originaltext]W:WhatdoyouthinkIshouldweartothepartytonight?M:Oh,I
[originaltext]Mostantsarehardworkersandoftenworkfromsixo’clockin
[originaltext]Mostantsarehardworkersandoftenworkfromsixo’clockin
[originaltext]W:Dr.Gary’sOffice.M:Yes,I’dliketomakeanappointmentto
随机试题
Therearesomeroomsinthebeachhouse,________servesasakitchen.A、thesmall
Employeesneedseveralkindsofsatisfactioniftheyaretoremainproductive
To:AllstaffFrom;PersonnelDept.Date:December26th,2008Subject:Appointme
EveryFebruary,acrossthecountry,candy,flowers,andgiftsareexchanged
Hinduismextremistsheldprotestsbecause______.[br][originaltext]PopeJ
主变压器重瓦斯动作是由于(C)造成的。(A)主变压器两侧断路器跳闸;
在企业所制定的标准中,生产组织标准属于()。A.技术标准 B.产品标准 C.
甲把手机放在背包里,乘坐公共汽车时,背包里的手机爆炸,将乘客乙炸伤。以下说法何者
服用以下药物时,可出现结晶尿的是A.顺铂 B.巯嘌呤 C.磺胺药 D.扑米
银行借款如果附带补偿性余额条款,则会降低银行借款的实际利率。
最新回复
(
0
)