首页
登录
职称英语
[originaltext] (29)The United States has 7000 hospitals. These hospitals car
[originaltext] (29)The United States has 7000 hospitals. These hospitals car
游客
2024-02-25
77
管理
问题
(29)The United States has 7000 hospitals. These hospitals care for 40 million patients each year. The United States has 4000000 doctors. These doctors take care of the American people. (30)Most of these doctors are in private practice. This means that the patient pays for the doctor’s service. Health care is not provided by the government in the United States. The individual must pay. Modern medical bills are very costly. They are often beyond the capability of the individual patient to pay. (31)As a result, the American health system has some government help, many kinds of health insurance plans and individual payment. As a result, the American health care system is a mess.
(32)An American who does not have health insurance is taking a great risk If he is suddenly hospitalized, he’ll find that the bill will be large. Most companies pay some or all of their employees’ health insurance. This helps the individual worker enormously. However, most health insurance has a limit. That is, after the patient has been sick for a while, his insurance may run out. Then the individual is responsible for the medical bills again. Health insurance is very complicated. The person may feel secure that his health insurance will pay the bills. After he becomes iii, he finds that the insurance only covers some of the costs. It is quite a shock tO the patient.
选项
A、This means that most American doctors would pay the medical bills.
B、This means that most American doctors are paid by the government.
C、This means that the patient pays for the medical bills.
D、This means that the government would pay for the medical bills.
答案
C
解析
细节辨认题。本题关键句为“Most of these doctors are in private practice.This means that the patient pays for the doctor’s service.”文章说“病人需要自己支付医生的费用”,故正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3482069.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Goodeveningandwelcometo"Hardlife",theprogramthattalks
[originaltext]M:Goodeveningandwelcometo"Hardlife",theprogramthattalks
[originaltext]M:Goodeveningandwelcometo"Hardlife",theprogramthattalks
[originaltext]W:I’vejustbeenreadinganarticleonbiotherapy.M:Biotherapy
[originaltext]W:I’vejustbeenreadinganarticleonbiotherapy.M:Biotherapy
[originaltext]W:I’vejustbeenreadinganarticleonbiotherapy.M:Biotherapy
[originaltext]Moviesarethemostpopularformofentertainmentformillion
[originaltext]W:Isthelibraryopeneveryday?M:Exceptonweekends.Itisope
[originaltext]W:Isthelibraryopeneveryday?M:Exceptonweekends.Itisope
[originaltext]W:Isthelibraryopeneveryday?M:Exceptonweekends.Itisope
随机试题
YouwillhearfivedifferentpeopletalkingabouttheMBAtheyhavedone.
Whotobelieve?NokiaorEricsson?IBMorSunMicrosystems?MicrosoftorSie
Modernmass-productionmethodslowerthecostofmakinggoods,andthusgive
[originaltext]M:Hi,Alice.It’sJimspeaking.W:Hi,Jim.What’sup?M:I’mca
Ihaveworkedwithsomanypeopleovertheyearsthathavemademewonderho
EachofQuestions1to7presentstwoquantities.QuantityAandQuantityB.Com
Ourtheoriesabouthumandiseasearetheproductofcurrentfashion【M1】__
患者,女,18岁,经行腹痛4年余,每次行经前2~3日即感小腹疼痛拒按,胸胁及乳房
共用题干 郭先生月收入20000元,因为生活比较节俭,月支出只有5000元。他
(2019年真题)患者,女,52岁,因“闭经1年,潮热、情绪波动、严重失眠半年”
最新回复
(
0
)