首页
登录
职称英语
[originaltext] It was years since 1 had visited my hometown and I was determ
[originaltext] It was years since 1 had visited my hometown and I was determ
游客
2024-02-25
69
管理
问题
It was years since 1 had visited my hometown and I was determined to enjoy my stay. I went to see my old friend, Tom Clark who, among other things, was a member of the Lacal Council. At the time Tom was busy making arrangements for a distinguished writer to give a talk on modern literature at the town library. As the subject interested me a great deal, I gladly accepted Tom’s invitation to go with him.
Tom was going to introduce tile guest speaker and that evening we went to the library to meet him. Since he had ant yet arrived, I left Tom and went into the Reading Room where a large audience had already gathered. I was disappointed to find that I did not know a single person there. Just before the talk was due to begin, I saw Tom waving to me from the doorway. I went to him immediately, as he looked very worried. He explained that he had just received a telephone message from the writer’s secretary. Our guest speaker had missed the train and would be unable to come!
While we were talking about the problem, Tom suddenly asked me if I would mind acting as speaker. I hardly had time to think about the matter when I found I was being led into the Reading Room to address the waiting audience !
选项
A、The talk was supposed to begin at other time.
B、His secretary wouldn’t come for help.
C、The guest speaker wouldn’t be able to give the talk.
D、He forgot to bring his opening address paper.
答案
C
解析
Tom在演讲即将开始的时候着急的原因在第二段已经明确交代:因为接到被邀请的演讲者秘书的电话,说演讲者因误了火车而不能参加演讲,所以Tom很着急。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3481692.html
相关试题推荐
[originaltext]Inancientsocietiessickpeoplehadtorelyonmedicinemen
[originaltext]RobertBrucewasafamousScottishgeneral.Intheearlyfour
[originaltext]RobertBrucewasafamousScottishgeneral.Intheearlyfour
[originaltext]W:HowcanIhelpyou?M:I’dliketoreturnthissweaterforar
[originaltext]W:HowcanIhelpyou?M:I’dliketoreturnthissweaterforar
[originaltext]W:HowcanIhelpyou?M:I’dliketoreturnthissweaterforar
[originaltext]Somementalhealthresearchhaslinkeddepressioninwomenwi
[originaltext]M:MyniecehasbeentoThailandandIranaswellasallofEurop
[originaltext]M:MyniecehasbeentoThailandandIranaswellasallofEurop
[originaltext]M:MyniecehasbeentoThailandandIranaswellasallofEurop
随机试题
Thestorywassaidtohavebeenbasedontheinformationfromareliable________
David______hisbusinesspartneroverplanstoreducetheworkforce.A、camedownt
【S1】[br]【S5】did→does时态错误。全篇文章用的是一般现在时,所以此处应将did改为does,这里does表示强调。
[originaltext]MyfirstsemesterofcollegewastheworstI’vebeenthrough.
[originaltext] Twentytouristswereamongthevictimsofanattackbyagunman
逻辑运算1001U1011=()。A.1001 B.1011 C.1101
当物料提升机安装高度大于或等于()m时,不得使用缆风绳。A.20m B.
下列哪项不是足厥阴肝经的循行A.起于大趾丛毛之际 B.上循足跗上廉,去内踝一寸
闲暇时间对于旅游需求量的多少具有较其他因素更为重要的约束作用是由于旅游产品的(
证券营业部日常管理的主要内容是()。 A.从业人员的日常管理B.经纪业务的
最新回复
(
0
)