首页
登录
职称英语
[originaltext] The diamond is considered the most famous and valuable jewel
[originaltext] The diamond is considered the most famous and valuable jewel
游客
2024-02-25
71
管理
问题
The diamond is considered the most famous and valuable jewel in the world.
Diamonds were made as a result of great volcanic heat and pressure.
A volcano is a mountain with a hole in the top. When a volcano is very active it sometimes explodes and causes great damage.
Diamonds were pushed towards the surface of the earth by a number of great volcanic explosions millions of years ago. It is in the narrow volcanic pipes that diamonds are found. They are also found among the sand and stones of certain river beds, and in a few places on the floor of the sea for they were washed down the mountain sides by the rain.
Diamonds are quite rare. There are not many diamond pipes or diamond-producing rivers in the world. During the last century adventurers from Europe went to Brazil, because they had heard that there were diamonds in the River Amazon. Many of these early diamond miners died of illness or went lost forever in the great forests. But some returned home rich.
The earliest known diamonds were found in India many centuries ago. The most recent and exciting discoveries have been made in eastern Russia. But most of the world’s diamonds now come from the Congo, from Tanzania--which has, the largest diamond mine in the word--and from South America.
选项
A、Explosions of the volcano can damage diamonds as well.
B、Diamonds couldn’t be formed without great heat and pressure of the volcano.
C、The earliest known diamonds were discovered in the River Amazon.
D、Most of early diamond miners became wealthy later.
答案
B
解析
事实细节题。短文第—:段提到"Diamonds were made as a result of great volcanic heat and pressure"(钻石是山于火山巨大的热量和压力形成的。)由此可知,没有这两个因素,火山就不可能形成。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3480548.html
相关试题推荐
[originaltext]Ayoungmanwhorefusedtogivehisnamedivedintotheriver
[originaltext]Whenyouhaveadogitisnecessarytocareforitverycaref
[originaltext]W:Firstofall,I’dlikeyoutotellmeabitaboutwhatyou’ve
[originaltext]W:Firstofall,I’dlikeyoutotellmeabitaboutwhatyou’ve
[originaltext]W:Howareyoufeelingnow?M:Nottoowellyet.Myribsstillhu
[originaltext]W:YoulinedupforfootballticketsonSunday,didn’tyou?Were
[originaltext]W:YoulinedupforfootballticketsonSunday,didn’tyou?Were
[originaltext]W:YoulinedupforfootballticketsonSunday,didn’tyou?Were
[originaltext]W:YoulinedupforfootballticketsonSunday,didn’tyou?Were
[originaltext]W:YoulinedupforfootballticketsonSunday,didn’tyou?Were
随机试题
WhatwilltakeplaceonSaturday?[br][originaltext]M:Willyoubeattendingt
Systematiceffortsatnationalnutritionplanningindevelopingcountriesg
Manytheoriesconcerningthecausesofjuveniledelinquency(crimescommitt
ConversationalSkills1.Skilltoaskquestionsa)Beawareofthehumannat
[originaltext]W:Itisapityyoumissedtheconcertyesterdayevening.Itwas
接上题。如果集成系统的业务逻辑较为复杂,并需要通过数据库中不同表的连接操作获取数
认为“在股利收入与资本利得之间,投资者更偏好股利收入”的观点是:A:一鸟在手论
在大型游乐园里,现场表演是刻意用来引导人群流动的。午餐时间的表演是为了减轻公园餐
共用题干 某双代号网络计划如图所示(单位:天)。双代号网络计划图根据以上资料,
(2016年真题)某公司为上市公司,根据我国公司法,下列人员中,不得担任该公司独
最新回复
(
0
)