首页
登录
职称英语
[originaltext] The first postal service in North America began in New Englan
[originaltext] The first postal service in North America began in New Englan
游客
2024-02-24
86
管理
问题
The first postal service in North America began in New England in the 17th century. All mail arriving in Massachusetts colony was sent to the home of appointed official in Boston. In turn, he would deliver the mail from Boston on horseback to its destination, receiving one penny for each good article of mail. Later in the century postal services were established between Philadelphia and Delaware. In 1691, the British crown appointed the first postmaster general to have charge of the mail for all the colonies in North America. Later, Benjamin Franklin served as the postmaster general for the British government and then was made postmaster by the newly formed United States government. Franklin was responsible for establishing the United States’ postal systems on a permanent basis. He increased the number of post office, introduced the use of stagecoaches to carry mail, and started a package service system. They were used to carry mail into the towns. Some communities, especially those out west, were far from the services of transportation. To serve them, the post office developed a system called "star routes". Private contractors paid to deliver mail to the communities from railways by horse and wagon. The postal service, which was started over 3 centuries ago has developed in to an extensive government service with post of fices in every city town and village in the United States
选项
A、Two centuries.
B、300 years ago.
C、In 1691.
D、In the 16th century.
答案
B
解析
文中两处提供了本题的答案,在文章的开始和结尾,我们可以听到以上所列关键词,故B正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3478824.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Couldyougooverthelistandseeifthere’sanythingelseyo
[originaltext]W:Couldyougooverthelistandseeifthere’sanythingelseyo
[originaltext]W:Couldyougooverthelistandseeifthere’sanythingelseyo
[originaltext]W:Couldyougooverthelistandseeifthere’sanythingelseyo
[originaltext]W:Couldyougooverthelistandseeifthere’sanythingelseyo
[originaltext]W:Couldyougooverthelistandseeifthere’sanythingelseyo
[originaltext]AstudentfromVietnam’scapitalofHanoihasjustbeenhospi
[originaltext]Noonewantstolooksillyordothewrongthingata’newjo
[originaltext]W:Hey,excusemeforinterrupting,butIthinkIknowyou.Don’t
[originaltext]W:Hey,excusemeforinterrupting,butIthinkIknowyou.Don’t
随机试题
Asthesupplyofgeneticallymodified(GM)foodincreases,manypeopleareun
Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Millionsofothersarcreading
[originaltext]W:Socanyougivemesomeadviceonfinancingcollege?M:Grades
[originaltext]Anelementaryschoolbusdriverpulledintoagasstationin
在同一地区的下列地段中,作用在同一形式高层建筑外围护结构上的风荷载,哪个地段最大
下列选项中,属于BIM工具软件在施工阶段的应用的是()。A.施工场地软件 B.
下列关于贷款展期期限的说法中,错误的有()。A.短期贷款展期期限累计不得超过原
苏联教育家苏霍姆林斯基在《给教师的一百条建议》的第一条中,曾提出如下忠告:如果你
刑法第一百八十条第四款规定的行为人“明示、暗示他人从事相关交易活动”,应当综合以
下列施工风险管理工作中,属于风险识别工作的是()。A.确定风险因素 B.分析风
最新回复
(
0
)