首页
登录
职称英语
[originaltext] M: Next time you bring your kids in for a checkup, don’t be s
[originaltext] M: Next time you bring your kids in for a checkup, don’t be s
游客
2024-02-24
71
管理
问题
M: Next time you bring your kids in for a checkup, don’t be surprised if the doctor asks about their tastes in entertainment. The American Academy of Medicine suggested last week that doctors work with parents to evaluate how much TV kids watch and what they see, what video and computer games they play, which websites they visit on the Internet, whether they view R-rated videos without the company of their parents, what music they like and what books they read. Doctors are worried that kids who spend too much time in front of the tube don’t get enough exercise and can become over weight. The academy is also concerned that the messages kids get from entertainment media can make them more violent and sexually active.
The academy recommends that children under age two not watch any TV. "Children need activities to stimulate the brain during the first two years of life," says Dr. Miriam Baron, who chairs the academy’s committee on public education. "They need feedback and socialization." Older children, she says, should watch TV in a common area. Their bedrooms should be "electronic media-free’ zones where they can have a quiet place to read, study, play or just relax.
选项
A、How much exercise they get every day?
B、What they are most worried about?
C、How long their parents accompany them daily?
D、What entertainment they are interested in?
答案
D
解析
此篇短文谈论电视对孩子成长的负面影响。这类文章在听力考试中已经出现多次了,所以比较利于考生抓住主题思想。通过阅读三道题目及其选项,可以判断主要内容与entertainment和kid有关。这一题的线索在第一句。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3477623.html
相关试题推荐
[originaltext]TheCoastGuarddoeswhatitsnamesaye:itguardsthecoasts
[originaltext]M:Goodmorning.W:Goodmorning.HowcanIhelpyou?M:Iunders
[originaltext]M:Goodmorning.W:Goodmorning.HowcanIhelpyou?M:Iunders
[originaltext]Girlsaremoreoftenthevictimsofchildlaborpracticestha
[originaltext]Girlsaremoreoftenthevictimsofchildlaborpracticestha
[originaltext]M:Haveyouheardthatinanotherfewyearsyoumaybeabletobu
[originaltext]W:Goodafternoon,sir.WhatcanIdoforyou?M:Eh,Iwassuppo
[originaltext]W:Goodafternoon,sir.WhatcanIdoforyou?M:Eh,Iwassuppo
[originaltext]Ifyouarelikemostpeople,yourintelligencevariesfromse
[originaltext]M:So,Susan,doyouhaveanythingplannedforthisSaturday?W:
随机试题
Readthearticlebelowabouthowcapitalcontrolsandmonetarypolicyareim
中国是世界上种茶最早、制茶最精、饮茶最多的国家,是茶的故乡。最初,茶只是被作为一种药材而非饮品。【T1】后来,古人逐渐将茶从药材中分离出来成为一
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacritic
一个圆锥台如下图所示,从正中心挖掉一个小圆锥体,然后从任意面剖开,下面不可能是该
靖难之役
关于侵犯公民人身权利的犯罪,下列哪一选项是正确的? A.甲对家庭成员负
共用题干 一般资料:求助者,男性,56岁,某职业技术学校教师。案例介绍:求助者
三因制宜中,因时制宜的原则有A.用温远温 B.用热远热 C.用凉远凉 D.
某首饰商城为增值税一般纳税人,金银首饰零售环节消费税税率5%,金银首饰的成本利
关于非全日制用工的说法,错误的是( )。A.非全日制用工终止时,用人单位不向劳
最新回复
(
0
)