首页
登录
职称英语
[originaltext] Sometimes the simplest of tools is the most useful. Consider,
[originaltext] Sometimes the simplest of tools is the most useful. Consider,
游客
2024-02-23
94
管理
问题
Sometimes the simplest of tools is the most useful. Consider, for example, the ruler. A ruler is mainly used to measure and draw straight lines on flat surfaces. It does not have a great many uses, especially since parents and teachers have given up trying to instruct children through spankings. Some rulers are clear and can be seen through, some made of metal, and some provide both metric and American measurements. People carry them ill their shirt pockets, briefcases, or purses, to have them available for use any time.
Of course, the ruler is not only simple but very useful device. Consider, for instance, the pencil, the doorknobs and hinges, and glass. Jet planes and computers are fine, but not necessary for survival. Who, on the other hand, could survive without the simple tools mentioned here?
选项
A、They are necessary for modern man.
B、They are unnecessary for survival.
C、They are as good as computers.
D、They are dangerous for us.
答案
B
解析
文中说"Jet planes and computer are fine",但马上转而说“but not necessafy for survival”,说明“飞机与计算机虽好,但对生存来说不需要”,故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3476971.html
相关试题推荐
[originaltext]Atsixteen,HenryVincentwasseparatedfromhisfamilyasa
[originaltext]Atsixteen,HenryVincentwasseparatedfromhisfamilyasa
[originaltext]M:Isthatamap?Areyougoingsailingorsomething?W:Iwish.
[originaltext]M:Isthatamap?Areyougoingsailingorsomething?W:Iwish.
[originaltext]W:Wasn’tCarlsupposedtogiveaspeechtonight?M:Yes,buthe
[originaltext]W:Wasn’tCarlsupposedtogiveaspeechtonight?M:Yes,buthe
[originaltext]W:Wasn’tCarlsupposedtogiveaspeechtonight?M:Yes,buthe
[originaltext]W:Wasn’tCarlsupposedtogiveaspeechtonight?M:Yes,buthe
[originaltext]W:Wasn’tCarlsupposedtogiveaspeechtonight?M:Yes,buthe
[originaltext]M:Hello.ThisisCharlesRichardsfromChannel7News,andwe’re
随机试题
【B1】[br]【B12】A、handsB、legsC、headD、chestB人低头弯腰地坐在凳子上,很自然地腿就会往前伸,所以本题的正确答案为B
Thegovernmenthastherightto______undesirablealiens.A、deportB、abolishC、a
Ifthere’sauniversaltruthinhealthnewslately,it’sthatbeingoverweig
More____,lessspeed.( )A.hurry B.r
C
在编制现金预算时,不会依据的预算是()。A.直接材料预算 B.销售预算 C
土工合成材料单位面积质量的单位是g/cm2。()
患者,男,46岁。平素食欲不振,脉虚,自汗,体倦乏力,近日伴口渴,心悸失眠。建议
衡量电能质量的指标是( )。A.电压、频率 B.电压、频率、网损率 C.电
关于板桩码头的说法,错误的是( )。A.主要是由连续地打入地基一定深度的板形桩
最新回复
(
0
)