首页
登录
职称英语
Are organically grown foods the best food choices? The advantages claimed fo
Are organically grown foods the best food choices? The advantages claimed fo
游客
2024-02-23
77
管理
问题
Are organically grown foods the best food choices? The advantages claimed for such foods over conventionally grown and marketed food products are now being debated. Advocates of organic foods— a term whose meaning varies greatly—frequently proclaim that such products are safer and more nutritious than others.
The growing interest of consumers in the safety and nutritional quality of the typical North American diet is a welcome development. However, much of unsafe or inadequate in meeting nutritional needs. Although most of these claims are not supported by scientific evidence, the preponderance of written material advancing such claims makes it difficult for the general public to separate fact from fiction. As a result, claims that eating a diet consisting entirely of organically grown foods prevents or cures disease or provides other benefits to health have become widely publicized and form the basis for folklore.
Almost daily the public is besieged by claims for "no-aging’ diets, new vitamins, and other wonder foods, there are numerous unsubstantiated reports that natural vitamins are superior to synthetic ones, that fertilized eggs are nutritionally superior to unfertilized eggs, that untreated grains are better than fumigated grains, and the like.
One thing that most organically grown food products seem to have in common is that they cost more than conventionally grown foods. But in many cases consumers are misled if they believe organic foods can maintain health and provide better nutritional quality than conventionally grown foods. So there is real cause for concern if consumers, particularly those with limited incomes, distrust the regular food supply and buy only expensive organic foods instead. [br] The author implies that there is cause for concern if consumers with limited incomes buy organic goods instead of conventionally grown foods because
选项
A、organic foods can he more expensive but are often no better than conventionally grown foods
B、many organic foods are actually less nutritious than similar conventionally grown foods
C、conventionally grown foods are more readily available than organic foods
D、too many farmers will stop using conventional methods to grow food crops
答案
A
解析
因果与条件关系题。作者暗示,如果收入有限的消费者购买绿色食品而非传统食品,这种情况需引起注意,因为:A项绿色食品比较贵但却没有传统食品好;B项实际上许多绿色食品不如同类的传统食品好;C项传统食品比绿色食品更容易得到;D项太多的农民将停止使用传统方法种植谷物
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3476019.html
相关试题推荐
Realitytelevisionisakindoftelevisionprogrammingwhich,itisclaimed,
Realitytelevisionisakindoftelevisionprogrammingwhich,itisclaimed,
Realitytelevisionisakindoftelevisionprogrammingwhich,itisclaimed,
TheAdvantagesandDisadvantagesofBuyingLottery
TheAdvantagesandDisadvantagesofBuyingLottery
TheAdvantagesandDisadvantagesofBuyingLottery
Theautomobilehasmanyadvantages.Aboveall,it【B1】______peoplefreedomto
Theautomobilehasmanyadvantages.Aboveall,it【B1】______peoplefreedomto
Theautomobilehasmanyadvantages.Aboveall,it【B1】______peoplefreedomto
Theautomobilehasmanyadvantages.Aboveall,it【B1】______peoplefreedomto
随机试题
DESECRATE:A、intensifyB、confuseC、integrateD、sanctifyE、ponderD
[originaltext]W:Sohow’sourpresentationabouttherestructuringofthecompa
公共建筑人流疏散有连续性、集中性、连续与集中兼有三种形态,与此对应的三种建筑类型
关于布洛芬的描述正确的是()A:不能用于风湿疼痛 B:可缓解各种慢性关节炎的
缓凝剂之所以能延缓水泥凝结时间,是因为在水泥及其水化物表面上的()作用而达到缓
某孕妇前来接受产前检查,为了解该孕妇的胎儿宫内发育情况,通常采用的人工监护方法是
期货公司期货投资咨询业务是指期货公司基于客户委托从事的( )营利性活动。A.协助
A.人类免疫缺陷病毒(HIV) B.乙型肝炎病毒(HBV) C.甲型肝炎病毒
某电厂发电机组为2×660MW机组,500kV升压站为一个半断路器接线,该厂内直
急性白血病的主要临床表现() A.发热、贫血、出血 B.出血 C.贫血
最新回复
(
0
)