首页
登录
职称英语
I believe very strongly that our overproduction of cheap grain in general, a
I believe very strongly that our overproduction of cheap grain in general, a
游客
2024-02-23
66
管理
问题
I believe very strongly that our overproduction of cheap grain in general, and corn in particular, has a lot to do with the fact that three-fifths of Americans are now overweight. The obesity crisis is complicated in some ways, but it’s very simple in another way. Basically, Americans are on average eating 200 more calories a day than they were in the 1970s. If you do that and don’t get correspondingly more exercise, you’re going to get a lot fatter. Many demographers are predicting that this is the first generation of Americans whose life span may be shorter than their parents’. The reason for that is obesity, essentially, and diabetes specifically.
Where do those calories come from? Except for seafood, all our calories come from the farm. Compared with the mid-to-late 1970s, American farms are producing 500 more calories of food a day per American. We’re managing to pack away 200 of them, which is pretty heroic on our part. A lot of the rest is being dumped overseas, or wasted, or burned in our ears.
Overproduction sooner or later leads to overconsumption, because we’re very good at figuring out how to turn surpluses into inexpensive, portable new products. Our cheap, value-added, portable corn commodity is corn sweetener, specifically high-fructose(高糖)com syrup. But we also dispose of overproduction in corn-fed beef, pork, and chicken. And now we’re even teaching salmon to eat corn, because there’s so much of it to get rid of.
There is a powerful industrial logic at work here, the logic of processing. We discovered that corn is this big, fat packet of starch(淀粉)that can be broken down into almost any basic organic molecules and reassembled as sweeteners and many other food additives. Of the 37 ingredients in chicken nuggets, something like 30 are made, directly or indirectly, from corn. [br] Which of the following is true according to the passage?
选项
A、Americans’ standard of living is relatively low in the 1970s.
B、Americans are on average consuming 200 calories every day.
C、Farms are responsible for American overconsumption of calories.
D、Diabetes is the unavoidable result of Americans’ consuming corn.
答案
C
解析
综合判断。从第2段第2、3句可以判断选项C)正确。从这两句话中并不能推出选项A),选项B)则是对文章的错误理解。这里说的“200 calories”是指比七十年代多消费的卡路里,并不是一天消费的全部卡路里。选项D)在文章中没有依据。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3475849.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Ican’tbelieveKenmissedsuchanimportantmeetingeventhou
[originaltext]M:Ican’tbelieveKenmissedsuchanimportantmeetingeventhou
[originaltext]M:Ican’tbelieveKenmissedsuchanimportantmeetingeventhou
Itisgenerallynotadvisablethat____________(小孩在低年级时学习两门外语).achildstudytwo
[originaltext]M:Ican’tbelieveKenmissedsuchanimportantmeetingeventhou
[originaltext]M:Ican’tbelieveKenmissedsuchanimportantmeetingeventhou
[originaltext]M:Ican’tbelieveKenmissedsuchanimportantmeetingeventhou
[originaltext]M:Ican’tbelieveKenmissedsuchanimportantmeetingeventhou
[originaltext]M:Ican’tbelieveKenmissedsuchanimportantmeetingeventhou
[originaltext]ManyAmericanwomenbelievebreastcanceristhebiggestthre
随机试题
Youwillhearabusinesspresentation.Asyoulisten,forquestions1—12,comple
Atthebeginningoflastcentury,medicalscientistsmadeaninterestingdisc
[originaltext]WhatdotheBigAppleandSinCityhaveincommon?According
Indiaistofrugality(节俭)asBethlehemistoJesus.Asrichcountriesentera
Completethesentencesbelow.WriteONLYONEWORDforeachanswer.
[originaltext]Whenshefirstarrivedinthiscity,Ms.Allansharedaroomwith
设立国库的要求是:A、县级以上各级预算必须设立国库 B、乡、民族乡、镇不能设立
下列指标中,适于评价寿命期不同的互斥方案的是()。A:现值法 B:差额内部收益
撤销权消灭是指具有撤销权的当事人自知道或者应当知道撤销事由之日起()内没有行使撤
一电焊学徒工,无防护条件下电焊操作半天后,次日出现眼痛、流泪、怕光。检查见球结合
最新回复
(
0
)