首页
登录
职称英语
[originaltext] Education is required and free for every child in the United
[originaltext] Education is required and free for every child in the United
游客
2024-02-22
90
管理
问题
Education is required and free for every child in the United States. Most children start by the age of six. They attend eight years of elementary school and four years of high school( or secondary school). The money for free public schools comes from taxes, and each state is responsible for its own educational system. The state authorities set the educational requirements but leave the management of the schools in the hands of the local communities. Most states require their children to go to school until a certain age: this age varies from 16 to 18 years according to the laws of the individual states. The federal government contributes funds to the states for additional schools and school services. After graduation from high school, a student can start his higher education in a two-year college, a four-year college, a university, or a specialized professional school -- either public or private. Most colleges admit students on the basis of their high school records. The cost of a college education is expensive in private universities, but it is much less in those supported by states and cities. Many students receive scholarships from the schools, the government, or private foundations and organizations. More than 50% the college students work to help pay their college expenses. Only 2% of the population of the country cannot read and write.
选项
A、According to the amount of college expenses they will pay.
B、According to their records in high schools.
C、According to the requirement of ages in respective states.
D、According to file scholarships the students receive.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3474233.html
相关试题推荐
StudentswhowanttostudyintheUnitedStatesmayfindthattheirchances
StudentswhowanttostudyintheUnitedStatesmayfindthattheirchances
StudentswhowanttostudyintheUnitedStatesmayfindthattheirchances
StudentswhowanttostudyintheUnitedStatesmayfindthattheirchances
StudentswhowanttostudyintheUnitedStatesmayfindthattheirchances
StudentswhowanttostudyintheUnitedStatesmayfindthattheirchances
StudentswhowanttostudyintheUnitedStatesmayfindthattheirchances
StudentswhowanttostudyintheUnitedStatesmayfindthattheirchances
StudentswhowanttostudyintheUnitedStatesmayfindthattheirchances
StudentswhowanttostudyintheUnitedStatesmayfindthattheirchances
随机试题
Motherisawaysowe’vegotto______ourselves.A、lookupB、lookforC、lookafter
Sportingactivitiesareessentiallymodifiedformsofhuntingbehavior.View
Theseasideheredrawsalotoftouristseverysummer.Warmsunshineandsoftsa
Millennials(千禧世代)aretakingtelecommuting(远距离工作)toawholenewlevel.Th
体重指数(BMI)是指A.体重(kg)/身高(㎡) B.体重(kg)/身高(m
ThePerformIntegratedChangeControl
患者女,26岁。患支气管哮喘10年。在治疗过程中,出现了心悸、骨骼肌震颤,可能引
签订集体劳动合同要遵循的原则包括()。 A.避免过激行为B.公平
()定位方式是一种避开强有力竞争对手,将自己的品牌和商品定位于市场的"空白点"
持仓量是指期货交易者所持有的未平仓合约的().A.金额 B.最高数额 C.数
最新回复
(
0
)