首页
登录
职称英语
In the early days of the United States, postal charges were paid by the reci
In the early days of the United States, postal charges were paid by the reci
游客
2024-02-22
62
管理
问题
In the early days of the United States, postal charges were paid by the recipient and Charges varied with the distance carried. In 1825, the United States Congress permitted local postmasters to give letters to mail carriers for home delivery, but these carriers received no government salary and their entire compensation depended on what they were paid by the recipients of individual letters.
In 1847 the United States Post Office Department adopted the idea of a postage stamp, which of course simplified the payment for postal service but caused grumbling by those who did not like to pre pay. Besides, the stamp covered only delivery to the post office and did not include carrying it to a private address. In Philadelphia, for example, with a population of 150,000, people still had to go to the post office go get their mail. The confusion and congestion of individual citizens looking for their letters was itself enough to discourage use of the mail. It is no wonder that, during the years of these cumber some arrangements, private letter-carrying and express businesses developed, although their activities were only semilegal, they thrived, and actually advertised that between Boston and Philadelphia they were a half-day speedier than the government mail. The government postal service lost volume to private competition and was not able to handle efficiently even the business it had.
Finally, in 1863, Congress provided that the mail carriers who delivered the mail from the post offices to private addresses should receive a government salary, and that there should be no extra charge for that delivery. But this delivery service was at first confined to cities, and free home delivery became a mark of urbanism. As late as 1887, a town had to have 10,000 people to be eligible for free home de livery. In 1890, of the 75 million people in the United States, fewer than 20 million had mail delivered free to their doors. The rest, nearly three-quarters of the population, still received no mail unless they went to their post office. [br] The word" they" in the second paragraph, the fifth sentence means ______.
选项
A、Boston and Philadelphia
B、businesses
C、arrangements
D、letters
答案
B
解析
句子理解题。第2段5句的“they”指代什么? A项波士顿和费城;B项业务;C项安排,处理;D项信件
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3473361.html
相关试题推荐
PeopleintheUnitedStateshonortheirparentswithtwospecialdays:Mothe
PeopleintheUnitedStateshonortheirparentswithtwospecialdays:Mothe
PeopleintheUnitedStateshonortheirparentswithtwospecialdays:Mothe
PeopleintheUnitedStateshonortheirparentswithtwospecialdays:Mothe
PeopleintheUnitedStateshonortheirparentswithtwospecialdays:Mothe
PeopleintheUnitedStateshonortheirparentswithtwospecialdays:Mothe
PeopleintheUnitedStateshonortheirparentswithtwospecialdays:Mothe
IntheUnitedStates,theneedtoprotectplantandanimalspecieshasbecom
[originaltext]CarsareanimportantpartoflifeintheUnitedStates.With
AlthoughStateswereallowedtocoinmoneyrightaftertheAmericanRevolution,
随机试题
(北京航空航天大学2010年试题)Whenaninventionismade,theinventorhasthreepossible
Allthroughmyboyhoodandyouth,Iwasknownasanidler;andyetIwasalw
High-qualitycustomerserviceispreached(宣扬)bymany,butactuallykeepingc
[originaltext]W:Goodmorning,Chuck,areyoualsoherewaitingforProfessorJ
FortravelerstoEurope,fromJanuary2002there’ssomethingspecialonoffe
扩大居民消费必须使居民“有更多钱花”“有钱更敢花”“有钱花得舒心”与之相对应的有
函数y=-x·COS3f的部分图象是()。 A. B. C. D.
下列哪项检查对鉴别血管内溶血和血管外溶血无帮助? A.血浆游离血红蛋白B.血浆
付款人对收款人委托收取的款项拒绝付款的,应在接到付款银行发出通知的次日起()内出
甲为乙公司业务员,负责某小区的订奶业务多年,每月月底在小区摆摊,更新订奶户并收取
最新回复
(
0
)