首页
登录
职称英语
[originaltext] It was the summer of 1965. DeLuca, then 17, visited Peter Buc
[originaltext] It was the summer of 1965. DeLuca, then 17, visited Peter Buc
游客
2024-02-21
62
管理
问题
It was the summer of 1965. DeLuca, then 17, visited Peter Buck, a family friend. Buck asked DeLuca about his plans for the future. "I’m going to college, but I need a way to pay for it," DeLuca recalls saying. "Buck said, you should open a sandwich shop." That afternoon, they agreed to be partners. And they set a goal: to open 32 stores in ten years. After doing some research, Buck wrote a check for $1,000. DeLuca rented a storefront in Connecticut, and when they couldn’t cover their start-up costs, Buck kicked in another $1,000.
But business didn’t go smoothly as they expected. DeLuca says, "After six months, we were doing poorly, but we didn’t know how badly, because we didn’t have any financial controls." All he and Buck knew was that their sales were lower than their costs.
DeLuca was managing the store and going to the University of Bridgeport at the same time. Buck was working at his day job as a nuclear physicist in New York. They’d meet Monday evenings and brainstorm ideas for keeping the business running. "We convinced ourselves to open a second store. We figured we could tell the public, ’We are so successful, we are opening a second store.’" And they did — in the spring of 1966. Still, it was a lot of learning by trial and error.
But the partners’ learn-as-you-go approach turned out to be their greatest strength. Every Friday, DeLuca would drive around and hand-deliver the checks to pay their suppliers. "It probably took me two and a half hours and it wasn’t necessary, but as a result, the suppliers got to know me very well, and the personal relationships established really helped out," DeLuca says.
And having a goal was also important. "There are so many problems that can get you down. You just have to keep working toward your goal," DeLuca adds. DeLuca ended up founding Subway Sandwich, the multimillion-dollar restaurant chain.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. What was DeLuca’s purpose in opening the first sandwich shop?
27. What can we learn about DeLuca and Buck’s first shop?
28. Why did DeLuca and Buck decide to open a second store?
29. What contributes most to their success according to the speaker?
选项
A、They had enough money to do it.
B、They had succeeded in their business.
C、They wanted to make others believe that they were successful.
D、They wished to meet the increasing demand of customers.
答案
C
解析
选项中的They,had enough money to do,wished to meet…demand等表明,本题可能考查They做某事的原因。由短文中提到的…We figured we could tell the public,‘We are so successful,we are opening a second store.”’And they did…可知,DeLuca和Buck为了给人们一种他们很成功的印象,于是开了第二间商店,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3470419.html
相关试题推荐
[originaltext]OnceagaininRichfieldHeightstoday,therewerenoclasses
[originaltext]OnceagaininRichfieldHeightstoday,therewerenoclasses
[originaltext]M:Hi.WelcometoHeavenlyPies.MayItakeyourorder?W:Uh...
[originaltext]M:Hi.WelcometoHeavenlyPies.MayItakeyourorder?W:Uh...
[originaltext]Weknowthatwehavetopayforwhatweget.Ifwebuyfood,
[originaltext]Todaywhenamanstepsontothemoon,orsomethingnewandi
[originaltext]W:Thisfoodisterrible.Ican’tevenfinishmydinner.M:Ikno
[originaltext]W:Thisfoodisterrible.Ican’tevenfinishmydinner.M:Ikno
[originaltext]M:HowmanystudentspassedtheCollegeEnglishTestlastterm?W
[originaltext]M:HowmanystudentspassedtheCollegeEnglishTestlastterm?W
随机试题
【B1】[br]【B2】A、importanceB、ideaC、thoughtsB根据上下文可知,此处应选B
Someresearcherscontendthatsleepplaysnoroleintheconsolidationofdeclar
[originaltext]M:RaghdaShaheen,whoworksfortheDubaiInternationalFinance
Ofthethousandsofknownvolcanoesintheworld,the______majorityareinacti
C
在等剂量时,Vd值大的药物比Vd值小的药物A.血浆浓度较低 B.血浆蛋白结合较
NCCLS/CLSI药物敏感性试验中规定的药物分类,“C”组代表的药物是A:针对
书籍,可以是生活中的太阳,也可以是生活中的月亮。这样一想,我们就很容易分清两类读
关于工资集体协商的雇主代表。正确的说法有( )。A.可由雇员推举产生 B.可
背景资料: 某施工单位承接了某一级公路的施工,工程合同总价为7765万元。其工
最新回复
(
0
)