首页
登录
职称英语
[originaltext] Wednesdays are the most depressing day of the week. (30) If y
[originaltext] Wednesdays are the most depressing day of the week. (30) If y
游客
2024-02-20
65
管理
问题
Wednesdays are the most depressing day of the week. (30) If you struggled to get up for work on Wednesdays, there could be a good reason—it is the day our mood reaches its lowest point.
Psychologists have found that, on average, people’s moods remain about the same on each day throughout the week.
Monday has traditionally been thought of as the most depressing day of the week, but according to psychologists, midweek gives more cause for concern in reality.
(30) Wednesday represents the lowest point in the week as people are furthest away from the weekend that has either just gone or is coming up and often feel tired of work.
To start their research, the University of Sydney scientists asked around 200 people what they thought their mood would be on each day of the week. (31) Most said their worst moods were on Monday mornings and evenings but they became increasingly cheerful as the week wore on, with their best moods falling on Friday and Saturday mornings and evenings. When asked why they believed that Friday and Saturday were the best, respondents said they saw them as less-structured days when they could choose how to spend their time.
The psychologists then asked a further 350 people how they felt each day. (32) They found that, on average, people’s moods remained about the same on each day throughout the week. Mondays were not as depressing as they had feared and Fridays and Saturdays were not as exciting as predicted.
30. Which day is the most depressing day according to psychologists?
31. What do we learn from the research of 200 people?
32. What do we learn from the other 350 people in the research?
选项
A、Wednesday.
B、Monday.
C、Friday.
D、Sunday.
答案
A
解析
题干询问心理学家指出一周中哪一天人们的心情最沮丧。短文中提到,心理学家认为,星期三人们的情绪最低落,因为它处于一周的中间,离上一周和这一周的周都最远,人们对工作感到厌倦,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3466519.html
相关试题推荐
[originaltext]Villagesindevelopingcountriesoftenlackmanythings.Book
[originaltext]Fredtelephonedhiswife."I’vemanagedtogetfreetickets
[originaltext]Fredtelephonedhiswife."I’vemanagedtogetfreetickets
[originaltext]W:Michael,whereaboutsinChinaareyoufrom?M:Iwasbornin
[originaltext]W:Michael,whereaboutsinChinaareyoufrom?M:Iwasbornin
[originaltext]W:Michael,whereaboutsinChinaareyoufrom?M:Iwasbornin
[originaltext]W:Michael,whereaboutsinChinaareyoufrom?M:Iwasbornin
[originaltext]M:Hey,Susan,myclassesinthissemesterareoveratlast!W:O
[originaltext]WhenJohnWestonawokethatmorning,herememberedthathis
[originaltext]WhenJohnWestonawokethatmorning,herememberedthathis
随机试题
ReadingforpleasureistheeasiestwaytobecomeabetterreaderinEnglish
Directions:Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarer
IntheUnitedStates,thefirstdaynurserywasopenedin1854.Nurserieswe
[originaltext]AbrahamLincolnwasborninalogcabininKentuckyonFebruar
每个人都知道,学习对一个人的成长是至关重要的。Asisknowntoall,learningisimportanttoone’sgrowi
上海公积金管理中心推出的“以房自助养老”协议约定:()岁以上的老年人,可以将自己
服用后宜多饮水的药物是A:健胃消食片 B:止咳糖浆 C:扑热息痛(对乙酰氨基
某单位向商店订购定价为100元的某商品80件,单位订货员向商店经理提出:“如果商
女性,45岁,活动后心悸气促15年,加重伴双下肢水肿3个月,近1周不能平卧。体查
下列关于城镇土地使用税的纳税义务发生时间,表述错误的是( )。 A.纳税人购
最新回复
(
0
)