首页
登录
职称英语
[originaltext] Some countries may have one uniform fishing law covering the
[originaltext] Some countries may have one uniform fishing law covering the
游客
2024-02-20
68
管理
问题
Some countries may have one uniform fishing law covering the entire country, while in the United States, each state determines its own fishing license policies. There are two main types of fishing licenses. (32) Most people are familiar with the recreational fishing license. It is the one needed simply to enjoy a day on the water with a fishing pole. The other type, the commercial fishing license, is used by those who depend on fishing for their livelihood. As such, this license is primarily used for salt water fishing. (33) Some states may allow those under a certain age and over a certain age to fish without a license. This is seen as a way to introduce young people to the sport and give seniors a break. The age restrictions are very commonplace among all states, though exact ages may vary from location to location. Other exceptions to the fishing license requirements may also be in place. For example, (34) some states say fishing waters located in one’s own county with a certain kind of pole, does not require a fishing license. This is to allow those who wish to fish for food to do so without the burdensome requirements of buying a license. (35) In the United States, those fishing bordering waters, or lakes and rivers between two states, usually will only need a fishing license in one state or the other. This is a good benefit. It does not matter which shore you are fishing; the license is just as valid.
32. In the United States, what kind of people needs a recreational fishing license?
33. Why do some states allow old people to fish without a license?
34. What is the aim of not requiring a license for people fishing for food?
35. What is the policy of fishing bordering waters in the Unites States?
选项
A、To let them train young fishermen.
B、To introduce the sport to them.
C、To give them a chance of relaxation.
D、To provide more communication between them.
答案
C
解析
题干询问有些州的老人钓鱼不需要许可证的原因。短文中提到,这样做是为了给老年人提供一种休闲活动,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3466043.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Canyougiveanindicationastowhichwayyou’regoingtovot
[originaltext]W:Canyougiveanindicationastowhichwayyou’regoingtovot
[originaltext]W:Canyougiveanindicationastowhichwayyou’regoingtovot
[originaltext]W:Canyougiveanindicationastowhichwayyou’regoingtovot
[originaltext]Throughalargeamountofresearch,manyAmericandoctorshav
[originaltext]Millionsofpeopleintheworldlikecollectingstamps.Anym
[originaltext]W:Oh,Jack,I’mgladIcaughtyou.IwanttotellyouIhaveto
[originaltext]W:Oh,Jack,I’mgladIcaughtyou.IwanttotellyouIhaveto
[originaltext]W:Oh,Jack,I’mgladIcaughtyou.IwanttotellyouIhaveto
[originaltext]M:Excuseme.Areyougoingtobuyconcerttickets?W:Yes,Iam.
随机试题
PrimaryFunctionsoftheFamilyThefamilyisabasicu
Therecanbenodoubtthatthecomputerrevolutionhastouched【C1】______ev
Parents’Homework:FindPerfectTeachersforKidsA)TomiHalldi
Eversincehumanbeingshave______theearth,theyhavemadeuseofvariouskin
急性阑尾炎发病已四天,腹痛稍减轻,但仍发烧,右下腹可触及有压痛的肿块,应()
()的特点是数据结构中元素的存储地址与其关键字之间存在某种映射关系。A.树形存
A.急性小脑共济失调 B.脑干脑炎 C.急性脊髓炎 D.吉兰-巴雷综合征
基金管理人的()是基金市场竞争的核心。A.产品设计 B.投资管理 C.风险
关于铁的吸收,哪项是错误的A.低铁比高铁易吸收B.铁吸收在回肠末端C.与维生素C
男,45岁,两小时来突然心悸,不伴胸痛,发热,查体,血压120/80mmHg,心
最新回复
(
0
)