首页
登录
职称英语
While more people than ever before are learning foreign languages in public
While more people than ever before are learning foreign languages in public
游客
2024-02-20
80
管理
问题
While more people than ever before are learning foreign languages in public and 【B1】______institutions, there are three striking sources of 【B2】______in modern teaching, to which both the teachers and students should attach more importance and which can help to avoid more mistakes.
First, while language provides a 【B3】______ of saying and doing things, teaching is generally 【B4】______ from the use we make of language. We teach an 【B5】______system, rather than teaching students directly to do things that they need to do through language.
Second, language is a social tool used by thinking social 【B6】______. Nevertheless, we teach students to do and say things with language which are fundamentally 【B7】______ to them as persons, and consequently they say these things 【B8】______and impersonally.
A third great source of inefficiency is 【B9】______. We acknowledge that this is unfair to the capable student, but we probably do not realize the unfairness to the slow student, who’s often taken as being unintelligent. 【B10】______, or that unintelligent students are incapable of learning a language.
With properly designed courses, 【B11】______, while committing themselves as persons, can rise to unprecedented levels of competence. [br] 【B2】
While more people than ever before are learning foreign languages in public and private institutions, there are three striking sources of inefficiency in modern teaching, to which both the teachers and students should attach more importance and which can help to avoid more mistakes. First, while language provides a means of saying and doing things, teaching is generally divorced from the use we make of language. We teach an unapplied system, rather than teaching students directly to do things that they need to do through language. Second, language is a social tool used by thinking social individuals. Nevertheless, we teach students to do and say things with language which are fundamentally insignificant to them as persons, and consequently they say these things formally and impersonally. A third great source of inefficiency is due to an effort to teach all the students in a group at the same rate. We acknowledge that this is unfair to the capable student, but we probably do not realize the unfairness to the slow student, who’s often taken as being unintelligent. There’s no evidence that slow students are necessarily unintelligent, or that unintelligent students are incapable of learning a language. With properly designed courses, students, free to move at their own normal rate, learning to do what they need to with the language, while committing themselves as persons, can rise to unprecedented levels of competence.
选项
答案
inefficiency
解析
此处空格应填一个名词,且根据上下文可推知该词是带否定意味的,听写时注意单词前缀为in-。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3465921.html
相关试题推荐
[originaltext]InGreeceonlyrichpeoplewillrestinpeaceforeverwhenth
[originaltext]InGreeceonlyrichpeoplewillrestinpeaceforeverwhenth
[originaltext]InGreeceonlyrichpeoplewillrestinpeaceforeverwhenth
Whenpeoplebecomeunemployed,itisidlenesswhichisoften____________(比没有收入更
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasan【B1】____
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasan【B1】____
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasan【B1】____
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasan【B1】____
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasan【B1】____
[originaltext]M:Hi.Uh,haven’twemetbefore?Youlooksofamiliar.W:Yeah.
随机试题
Accordingtotheman,______.[br][originaltext]M:Hi,Lisa.Haveyouregister
[originaltext]W:U.S.ConsulateinMarseilles,canIhelpyou?M:Yes,please.
【S1】[br]【S9】改works为work该句与短文首段首句前后照应,前面说的是jobs“工作,”此处也应该是工作,即work。works意为“作品、
[originaltext](5)AnewstudyfindsthatheavyInternetusemaybeconnected
患者女性,35岁,转移性右下腹疼痛3天,右下腹压痛、反跳痛、肌紧张,腰大肌试验阳
基准利率为中国人民银行对商业银行及其他金融机构的存、货款利率,即基准利率,又称法
杨某以正常市场价格40万元购买了一套建筑面积为110m2、位于一层的商品住宅,首
商品结构以香烟和碳酸饮料为主的零售业态是()。.A.电视购物 B.邮购 C
()根据全部贷款余额的一定比例计提的用于弥补尚未识别的可能性损失的准备。A
根据《中华人民共和国招标投标法实施条例》,有关建设工程项目中的担保,下列说法正确
最新回复
(
0
)