首页
登录
职称英语
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
游客
2024-02-18
69
管理
问题
At the University of Kansas art museum, investigators tested the effects of different colored walls on two groups of visitors to an exhibit of paintings. For the first group the room was painted white; for the second, dark brown. Movement of each group was followed by an electrical system under the carpet. The experiment revealed that those who entered the dark brown room walked more quickly, covered more area, and spent less time in the room than the people in the white environment. Dark brown stimulated more activity, but the activity ended sooner. Not only the choice of colors but also the general appearance of a room influences those inside. Another experiment presented subjects with photographs of faces that were to be rated in terms of energy and well-being. Three groups of subjects were used. Each was shown the same photos, but each group was in a different kind of room. One group was in an ugly room that resembled a messy storeroom. Another group was in an average room, a nice office. The third group was in a tastefully designed living room with carpeting and drapes. Results showed that the subjects in the beautiful room tended to give higher ratings to the faces than those in the ugly room. Other studies suggest that students do better on tests taken in comfortable, attractive rooms than in ordinary-looking or ugly rooms.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. Which of the following best expressed the main idea of the passage?
27. What can be inferred about visitors in a white-colored room?
28. How did ugly rooms influence visitors at an exhibition?
29. According to the passage, in which rooms do students tend to do best on tests?
选项
A、Comfortable, attractive rooms.
B、Ugly rooms.
C、White-colored rooms.
D、Dark-brown colored rooms.
答案
A
解析
细节题。浏览选项可知,选项中是四个不同特点的房间,听音时注意对号入座。文章结尾处提到,students do better on tests taken in comfortable,attractive rooms(学生在舒适、吸引人的房间里测试成绩会更好),故答案为A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3462513.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Nobodytoldmethattheclasswascanceledtoday.M:Yeah,sor
[originaltext]Acommonfeatureofbothinsectandhumansocietiesisthatt
[originaltext]PyramidsalongtheNileRiverarethemostinterestingbuildi
[originaltext]W:Whataday!I’mexhausted.M:Wellit’snotoveryet.W:Yeah
[originaltext]W:Hi,Mike.M:Hi.I’msurprisedtoseeyouonthecitybus.Why
[originaltext]M:I’vebeentryingeverybookstoreintownforacopyoftheche
[originaltext]M:Hey,youshouldbedoingyourartclassnow.Whyareyouhere?
[originaltext](26)OneoftheworstproblemsfacingAmericanwomenisthat
[originaltext]M:So,youmusthavealotofcontactwithoverseasstudentsiny
[originaltext]M:Ihaveneverheardsuchafascinatinglectureonsolarenergy.
随机试题
Everythingissoexpensiveandthere’salmostno(possible)______ofsavingmoney.
Fortobeawomanistohaveinterestsandduties,rayingoutinalldirect
StressManagement1.DefinitionofstressResponseofthebodyto【T1】sti
[originaltext]M:Hi,Sis.[1]Ijustcameovertodropoffthetextbooksyouwan
患者主诉:一侧后牙嵌塞食物已半年。查:右上6近中龋,探敏,叩(-),冷测正常牙面
以下关于战术资产配置的说法错误的是()。A.战术资产配置的周期较长,一般在
生物制品干燥时应采用A:流化干燥 B:真空加热干燥 C:微波干燥 D:冷冻
甲商场因怀疑乙偷拿商品,强行对乙进行搜身,结果发现误会。搜身时,除工作人员外没有
()旨在营造一种鼓励大家畅所欲言的氛围,不论有人提出看来多么可笑的意见,在没有
(1)某工程项目招标控制价的综合单价为350元,投标报价的综合单价为287元
最新回复
(
0
)