首页
登录
职称英语
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
游客
2024-02-18
69
管理
问题
At the University of Kansas art museum, investigators tested the effects of different colored walls on two groups of visitors to an exhibit of paintings. For the first group the room was painted white; for the second, dark brown. Movement of each group was followed by an electrical system under the carpet. The experiment revealed that those who entered the dark brown room walked more quickly, covered more area, and spent less time in the room than the people in the white environment. Dark brown stimulated more activity, but the activity ended sooner. Not only the choice of colors but also the general appearance of a room influences those inside. Another experiment presented subjects with photographs of faces that were to be rated in terms of energy and well-being. Three groups of subjects were used. Each was shown the same photos, but each group was in a different kind of room. One group was in an ugly room that resembled a messy storeroom. Another group was in an average room, a nice office. The third group was in a tastefully designed living room with carpeting and drapes. Results showed that the subjects in the beautiful room tended to give higher ratings to the faces than those in the ugly room. Other studies suggest that students do better on tests taken in comfortable, attractive rooms than in ordinary-looking or ugly rooms.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. Which of the following best expressed the main idea of the passage?
27. What can be inferred about visitors in a white-colored room?
28. How did ugly rooms influence visitors at an exhibition?
29. According to the passage, in which rooms do students tend to do best on tests?
选项
A、People feel more comfortable and light-hearted in beautifully decorated rooms.
B、The color and general appearance of a room influence the behavior and attitudes of the people in it.
C、The University of Kansas has studied the effects of color.
D、People in beautiful rooms tend to give higher ratings to photographs of faces than people in ugly rooms do.
答案
B
解析
主旨题。浏览选项可知,四个选项讲述了不同的重点,可能考查文章的主要内容。文章一开始就提到在堪萨斯大学艺术博物馆,研究者们测试了不同颜色的墙壁对两组看绘画展览的参观 者产生的效果。而后面又说到不仅是choice of colors,还有the general appearance of a room都会对房间里面的人产生影响,并举出了实验的结果来证明,故答案为B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3462510.html
相关试题推荐
[originaltext]Eyecontactisameetingoftheeyesbetweentwoindividuals.
[originaltext]Eyecontactisameetingoftheeyesbetweentwoindividuals.
[originaltext](29)"It’sAcademic"isaSaturdaymorningprogramforhigh
[originaltext](29)"It’sAcademic"isaSaturdaymorningprogramforhigh
[originaltext]"I’llmeetyoubytheelephant."Thatcommentisheardalo
[originaltext]"I’llmeetyoubytheelephant."Thatcommentisheardalo
[originaltext]W:Whatdoyouthinkweneedtodotogetournewbranchofficer
[originaltext]W:Whatdoyouthinkweneedtodotogetournewbranchofficer
[originaltext]W:Whatdidyoudoattheofficetoday?M:Ihadareallybusyda
[originaltext]Morethanhalfofparentslogontosocialnetworkingsitesli
随机试题
情景:Lily是个学生,因头疼第二天不能到校上课,于是向她的老师George先生请假。任务:请用英语替她写一张50词左右的请假条。告诉老师:1.为什么不能到
InthepastyearsJackhasbeenwithus.Ithinkhehasprovedthathe______res
ALZHEIMER’SDISEASEAlzheimer’sdiseaseisaprogressive,n
Ithasalreadybeennotedthatalearnerneedstore-encounteranewitem
[originaltext]Thethoughtofhavingnosleepfor24hoursormoreisn’tap
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessay.Youshoulds
某商业零售企业为增值税一般纳税人,2019年12月发生如下业务: (1)采
糖尿病干预指导措施包括()内容。A.控制血糖 B.控制脂肪的摄入 C.控制体
碳酸锂的作用机制是抑制A、NA和DA的释放 B、5-HT的释放 C、DA的再
关于疼痛的说法,下列哪项是正确的A.婴幼儿对疼痛最敏感 B.随着年龄的增长,对
最新回复
(
0
)